Ishøj Kommune

Du kan komme helt ned på jorden i Ishøj

Del

Den 7. oktober kl. 13 står Teater Patrasket klar i Kulturium Musikteater i Ishøj. De fremfører børneforestillingen ’Ned på jorden’ for 5-10-årige børn og deres forældre eller bedsteforældre

De to gamle dukkeførere Martha og Arthur har været tjenestefolk i deres ungdom og fortæller nu historien om Constance: En rig og fornem pige, der er vant til at få alt, hvad hun beder om – lige indtil den dag hun falder i søvn i en kasse og bliver fragtet langt bort til et fremmed og ukendt land.

Dukker, musik og historiefortælling

’Ned på jorden’ er en rørende fortælling om forkælelse og fald. Den bliver spillet med dukker, musik og vintage-objekter i en meget herskabelig scenografi.

Teateravisen skrev forestillingen som ”et smukt fortalt eventyr om at modnes, fortællekunst på højt plan.”

Billetter sælges for 50 kr. i musikteatrets billetsalg eller på kulturium.dk. Der er rabat til medlemmer af Kulturium Børneklub.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum