Energistyrelsen

BlueNord har valgt ikke at gå videre som ansøger i miniudbudsrunden

Del

BlueNord har meddelt Energistyrelsen, at selskabet har besluttet ikke at gå videre som ansøger i miniudbuddet vedrørende en ny olie- og gastilladelse, der omfatter Elly og Luke fundene.

På baggrund af en uopfordret ansøgning fra BlueNord åbnede Energistyrelsen 6. juli 2023 en miniudbudsrunde, hvor interesserede olie- og gasselskaber frem til 15. oktober kunne ansøge om tilladelse til olie- og gaskoncession i et område, der omfatter Elly og Luke fundene.

BlueNord har i dag meddelt Energistyrelsen, at selskabet efter identifikation af potentielle tekniske udfordringer, overordnede kommercielle overvejelser og en intern vurdering af Elly-Luke i forhold til andre projekter har besluttet ikke at gå videre som ansøger i miniudbudsrunden. Energistyrelsen er for nuværende ikke vidende om andre potentielle ansøgere.

Energistyrelsen har orienteret Klima- og Energi- og Forsyningsministeriet. 

Kontakter

Energistyrelsen

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vores vision om at opnå et klimaneutralt samfund i vækst og balance er den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor grønne løsninger, sikker og effektiv forsyning og økonomi tænkes sammen.

Følg pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energistyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum