Danske Spil A/S

Jokeren er fanget: Sjællænder napper ufattelige 24.522.852 kr. i lørdagen aftens Lotto trækning

Del

En uhørt vild lørdag aftens Lotto trækning gjorde hele fem danskere til millionærer. Heriblandt en østsjællænder der vandt små 25 millioner kroner i Joker, og to jyder som delte den største førstepræmiepulje i Lotto i halvandet år.

En heldig Lotto spiller fra Østsjælland fik lørdag aften ram på Jokeren – men ingen panik – vi slipper en ny løs med det samme igen. Den nybagte mangemillionær går et ualmindeligt festligt efterår i møde efter at have købt to rækker med Joker via sit PLUS-abonnement.

Som om det ikke var nok, ramte to Lotto spillere de syv rigtige tal, der skulle til for at løbe med førstepræmiepuljen. De deler en pulje på hele 18.000.000 millioner kroner – hvilket altså er den største pulje i halvandet år. I påsken 2022 blev der således vundet 19 millioner kroner i Lotto.

Den ene heldige vinder af en halv førstepræmie på 9.000.000 kr. kommer fra Aalborg og har spillet med via nettet. Den anden halvdel af førstepræmiepuljen går til en heldig Lotto spiller fra Vejle kommune, der har spillet 10 rækker via sit PLUS-abonnement.

”Det er fantastisk, når der er nye vindere i et af vores lotterier, og hele fem på en aften er helt særligt – også selvom der hver evig eneste uge kommer flere, nye millionærer til. Det bliver aldrig kedeligt at dele gevinster ud til danskerne. Vi er opmærksomme på, at det kan være en stor omvæltning at få millioner af kroner ind på kontoen, og derfor giver vi specialiseret rådgivning til dem, der er så heldige. Det gør vi for at sikre, at vinderne får taget godt hul på det nye kapitel som millionær eller endda mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Millionærchance-millioner til Lolland og Fyn
Som sædvanligt blev der udtrukket to nye millionærer ved  ekstratrækningen Millionærchancen. Millionærchancen garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kr. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken.

Den ene, nye millionær har spillet fem rækker via sit PLUS-abonnement og kommer fra Lolland. Den anden vinder, som også kan tage 1.000.000 kr. med sig ind i efteråret, er fra Fyn og har spillet med via sin mobiltelefon.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men vi ønsker dem alle et kæmpestort tillykke.

Lotto vindertal uge 38:
4, 9, 10, 11, 12, 18, 36

Lotto tillægstal uge 38:
2

Lotto jokertal uge 38:
8, 9, 6, 4, 4, 8, 4

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.

Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.

Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Om Joker
Siden år 2000 har man kunne spille med Joker, og Joker kan tilkøbes på Vikinglotto og Lotto. Joker koster 10 kr. og giver dig altid en ekstra vinderchance på min. 2 mio. kr. Den højeste gevinst blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Frederiksberg løb afsted med 50.000.000 kr.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye