Danske Spil A/S

Sjældent lukrativ Lotto lørdag i vente: Største førstepræmie i halvandet år

Del

På lørdag er der hele 18.000.000 kroner i førstepræmiepuljen i Lotto – det er den højeste pulje i Lotto siden påskelørdag sidste år.

Som regel plejer syv rigtige i Lotto at udløse en gevinst på 8 mio. kroner – men de sidste fem lørdage har der ikke været en vinder, der har ramt alle syv vindertal, så førstepræmiepuljen er bare vokset og vokset til det højeste niveau i over halvandet år: På lørdag er der hele 18.000.000 kroner i puljen.

”Vi elsker at uddele milliongevinster til glade danskere uge efter uge, men jeg må også indrømme, at det er noget helt særligt, når puljen går videre fra uge til uge, mens spændingen bare stiger. Vi ved jo, at der lige om lidt kan være en heldig dansker, der med et slag vinder den store Lotto gevinst, som vi alle går og drømmer om. Det sker måske i morgen – måske om en uge? Vi ved det ikke, og det er bare med til at øge spændingen,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, der står bag Lotto.

Hvis der lørdag aften endnu en gang ikke findes en vinder af førstepræmien i Lotto, så vil puljen i næste uge være på 20.000.000 kroner – og så skal vi helt tilbage til december 2021, før vi havde en større gevinst, da en heldig dansker dengang vandt hele 22 millioner kroner.

Det er seriøst mange penge, men der er dog stadig et stykke op til alle tiders rekord for gevinster i Lotto: Den faldt i 2008, hvor en heldig københavner vandt hele 38.564.007 kroner.

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner. Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Det danske Herrelandshold skal have ny landstræner, men hvem skal mon løfte arven efter Hjulmand?19.7.2024 13:31:23 CEST | Pressemeddelelse

Kasper Hjulmand har i dag meddelt, at han stopper som landstræner for det danske Herrelandshold. Morten Wieghorst er indsat som midlertidig landsholdstræner, men hvilken profil, der skal stå i spidsen for det populære hold, når kalenderen siger 2025, vides endnu ikke. Spekulationerne er allerede i fuld gang, og nu kan man hos Danske Spil selv gætte med på, hvem den næste permanente landsholdstræner bliver.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye