Martin Thorborg er med i slutspurt om ny dansk pris for e-handel

Del

En af de førende iværksættere her i landet, Martin Thorborg, der er CEO i virksomheden Visma Dinero, er indstillet til en helt ny pris indenfor e-handel, som PostNord og Dansk Industri står bag. Prisen overrækkes i forbindelse med en konference om e-commerce på torsdag den 21. september i Industriens Hus.

CEO Martin Thorborg, Visma Dinero. Foto: PR
CEO Martin Thorborg, Visma Dinero. Foto: PR

På konferencen uddeles prisen eCom Talent Award for første gang. Martin Thorborg er indstillet i en særlig kategori for ledere inden for e-commerce. Med prisen hyldes ledere, som har sat en ambitiøs retning for virksomhedens e-handel, og som også kan være til inspiration for andre virksomheder.

Visma Dinero står bag et databaseret regnskabsprogram for små- og mellemstore virksomheder, som virksomheden selv betegner som verdens første ”sociale regnskabsprogram”. Al salg af virksomhedens produkter foregår via nettet. Men det er ikke kun for hans rolle i Visma Dinero, Martin Thorborg er nomineret. Det er også for hans indsats gennem årene for at give internettet værdi og nye forretningsmuligheder.

Martin Thorborg er med i opløbet til prisen sammen med to andre, der står i spidsen for teams, der er stærke til e-handel.

Desuden uddeles der en pris til såkaldte frontrunners, medarbejdere, som arbejder med onlinesalg, og som med deres indsats har været med til at løfte virksomhedens digitale salg.

Meningen med DI’s og PostNords eCom Talent Award er at belønne og dermed sætte spotlys på talenter inden for e-handel, som går foran som gode eksempler. Det er rollemodeller, som der er hårdt brug for i Danmark.

Går glip af vækst

Baggrunden for prisen er nemlig, at mange danske virksomheder har vanskeligt ved at rekruttere medarbejdere med de rigtige kompetencer inden for e-commerce. Der er brug for flere veluddannede specialister i e-handel, hvis flere danske virksomheder skal blive stærke til onlinesalg. Udfordringen er, at dansk erhvervsliv risikerer at gå glip vækstmulighederne med digital handel.

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Links

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Ny global undersøgelse: Mening på arbejdet stiger for andet år i træk – de unge scorer fortsat lavest22.5.2024 14:37:16 CEST | Pressemeddelelse

Det er blevet mere meningsfyldt at gå på arbejde, viser nye tal fra Voluntas. Det er andet år i træk, at scoren for meningsfuldt arbejde stiger, efter flere år med fald. Ifølge den globale undersøgelse 'Meningsfuldhed på Arbejdet 2024', foretaget af det danske rådgivningsfirma Voluntās, er følelsen af mening på jobbet steget fra 73 i 2023 til 74 i 2024. - Vi er nu for alvor kommet ud af pandemien, der udgjorde et historisk lavpunkt, hvad angår den mening, vi mennesker oplevede i vores arbejde. Vi begynder at mærke et stærkere tilhørsforhold og ser et tydeligere formål med det vi laver, idet vi igen kan forholde os fysisk til vores arbejdsplads, vores kollegaer og det produkt, vi i sidste ende hver især bidrager til. Men vi er bestemt ikke i mål og mange organisationer er stadig ved at finde sig til rette i en virkelighed, hvor både arbejdsformer og indstillingen til selve arbejdets plads i livet, har forandret sig fundamentalt, siger Nicolai E. E. Iversen, Chief Philosophy Officer hos

DI: storstilet plan for at styrke Danmarks maritime forsvar21.5.2024 08:10:22 CEST | Pressemeddelelse

Danmark kan i det store hele bygge skibe selv, men det kræver en ambitiøs satsning for at styrke det maritime forsvar. Sådan lyder anbefalingerne fra det nationale partnerskab på det maritime områder med deltagelse af regeringen, erhvervsorganisationer, fagforeninger og universiteter. Derfor anbefales det at udvide skibsbygningskapaciteten herhjemme markant. Landets største erhvervsorganisation betegner det som en storstilet plan.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye