Danske Spil A/S

Sidste uges vejrudsigt fra Danske Spil: ’Spredte million-byger over hele landet’

Del

Det regnede med millioner på Fyn, i Sydjylland og i Køge i sidste uge, da der blev udtrukket vindere i Lotto og Eurojackpot. Tre heldige danskere fik tilsammen lige over seks millioner kroner.

Selv om sidste uge bød på dejligt sensommer-vejr, så var der alligevel spredte millionbyger i store dele af landet.

Tirsdag faldt der hele 4.042.173 kroner på en heldig person fra Køge, som havde spillet med i Eurojackpot om tirsdagen. Vedkommende havde spillet med via sin mobil og ramte fem rigtige vindertal og et stjernetal: Det rakte lige præcis til en guldrandet andenpræmie.

I lørdags var der ingen, der ramte de syv rigtige i Lotto, men som sædvanligt var der alligevel et par heldige danskere, der blev ramt af millionær-byger, da ekstratrækningen Millionærchancen sendte to gange 1.000.000 kroner ud over et par særligt heldige kunder hos Danske Spil.

Den ene million landede i Odense, hvor en dansker var heldig med sit PLUS-abonnement, mens den anden million blev vundet på en kupon, der er blevet spillet i den sønderjyske by Vamdrup.

Danske Spil ønsker alle ugens nye millionærer et stort tillykke.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Om Lotto

Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.
Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.
Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Næste uges million-udsigt

Og så lige for en god ordens skyld kommer her prognosen for næste uge, hvor der også er gode chancer for spredte millionbyger. Det vurderer Danske Spils millionær-meteorolog.

Tirsdag er der 412 millioner i Eurojackpots førstepræmiepulje.

Onsdag er der 64 millioner i førstepræmiepuljen i Vikinglotto og 23 millioner i Joker.

Og lørdag er der 18 millioner til en enlig topgevinst i Lotto – og selvfølgelig også den sædvanlige ekstralodtrækning om to gange 1.000.000 kroner.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye