Salling Group

Long Term Value Creation: Salling Group modtager særpris ved Sustainability Awards 2023

Del

Ved Dansk Erhverv og EY’s Sustainability Awards 2023 modtog Salling Group særprisen for Long Term Value Creation for sine vedholdende indsatser inden for klima, bæredygtighed og inkluderende virksomhedskultur.

”Årets vinder har et stærkt og dybt forankret fokus på at løfte et socialt ansvar i det samfund, hvor virksomheden opererer. De inspirerer til at gå forrest – og til at alle, der kan gøre noget, gør det,” lød det blandt andet i begrundelsen fra Jan C. Olsen, CEO for EY i Danmark, da Salling Group blev tildelt særprisen for Long Term Value Creation ved årets Sustainability Awards på Børsen.

For Salling Group CEO Anders Hagh er prisen en anerkendelse af den store indsats, Salling Groups medarbejdere hver dag ligger i at gøre hverdagen bedre for både kunder, kolleger og det samfund, koncernen er en del af.

Ikke mindst på klima-området.

”Lige fra leverandør til kasselinje er arbejdet med omstilling til en grønnere og mere bæredygtig dagligvarehandel en højt prioriteret indsats, som kræver et langt sejt – og fælles - træk. Prisen er derfor et kæmpe skulderklap til alle vores kolleger, der hver dag knokler for at levere varen, også når det gælder vores klimaambitioner. Og samtidig til vores mange leverandører og samarbejdspartnere, der trækker en kæmpe del af læsset. Long Term Value Creation-prisen er en anerkendelse af den store fælles indsats, og jeg er dybt taknemmelig for den opbakning, den vidner om,” siger Anders Hagh i forbindelse med tildelingen af prisen.

Udover Salling Groups klimaindsats hylder Long Term Value Creation-prisen også Salling Groups øvrige initiativer og vedvarende indsatser for at løfte et socialt ansvar.

”Med en inkluderende virksomhedskultur som en del af deres DNA har Salling Group gennem årtier vist, at der er plads til alle, og at alle kan gøre en forskel – til stor værdi for den enkelte, arbejdsmarkedet og samfundet,” lød det i forbindelse med overrækkelsen fra administrerende direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen.

Sustainability Awards afholdes i et samarbejde mellem Dansk Erhverv og revisionsfirmaet EY og fandt sted for tredje gang.

Læs meget mere om Salling Groups arbejde med bæredygtighed, klima og sociale indsatser på sallinggroup.com

Se også EY's pressemeddelelse om Særprisen på ey.com

Billedtekst: ”Det er en pris, der betyder meget for os i Salling Group, fordi den ikke alene anerkender vores indsatser på klimaområdet, men honorerer vores samlede Sustainability-indsatser,” sagde HR-direktør Louise Gade, der modtog prisen på vegne af Salling Group.

Kontakter

Om Salling Group

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Knap 60.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,9 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Danmarks største dimissionsfest hylder detail-elever21.9.2023 19:10:00 CEST | Pressemeddelelse

”Jeg er tit blevet mødt med ordene ’du er nok sådan en type, som ikke gider at gå i skole’, og det kunne faktisk ikke være længere fra sandheden. Det har nemlig aldrig været et problem, men jeg tror på, at den erfaring, som jeg har fået på salgsgulvet, har lært mig meget mere, end nogen bog ville kunne.” Sådan lød det fra Sofie Amalie Laursen, der tidligere på året blev kåret som ’Årets elev’ i Salling, Aarhus. Derfor var hun blandt de fire elever, der havde æren af at holde årets elevtale, da Salling Group torsdag den 21. september holdt dimissionsfest i Messe C i Fredericia. Mangfoldighed er vigtigt i Salling Group, og det afspejler sig i koncernens elevuddannelser, som rummer eleverne uanset baggrund, interesse og eventuelle udfordringer. ”Lige meget om du er ordblind eller har et andet handicap, om du interesserer dig for make-up eller elektronik, er tal-nørd eller ’butiks-tonser’, så er der plads til dig i Salling Group. Det er det, vi kan. Og det er jeg personligt meget taknemmel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum