Ny viden og lækker mad på en lørdag

Del

Moesgaard Museum serverer ny viden og mad alle lørdage aftener i hele efteråret

Få ny viden og lækker mad hver lørdag aften på Moesgaard
Få ny viden og lækker mad hver lørdag aften på Moesgaard Foto Moesgaard Museum

Under titlen MOMU-lørdag har Moesgaard Museum sammensat et program, så man hver lørdag aften efteråret igennem kan høre et kort oplæg med spændende viden og efterfølgende få serveret en lækker lørdagsmenu i museets café fra kl 17.30.

Der er tale om korte oplæg med små appetitvækkere på spændende viden fra museets fagområder. Her kan man blandt andet komme med bag kulisserne på Moesgaards kommende store særudstilling om Egypten, møde en af museets etnografer, som i forbindelse med feltarbejde fik titel af høvding i Papua Ny Guinea eller høre om nordisk mad, vilde heste eller nogle af Moesgaards hemmelige historier.

Oplæggene varer en halv time og derefter bliver der serveret en buffet i museets café. I denne sæson veksler cafeen mellem forskellige menuer, som tager de besøgende med på en kulinarisk opdagelsesrejse. Der er fokus på udsøgte råvarer og økologiske specialiteter. Temaerne for menuerne er blandt andet verdenskøkkenet, middelhavskøkkenet, nordisk mad og i december måned en julemenu.

Lørdag 16. september står der vikinger på programmet. Her fortæller arkæolog Jette Linaa om vikingetiden Aros, nutidens Aarhus. Jyllands største by har spillet en vigtig rolle i Danmarkshistorien, siden den blev grundlagt for mere end 1000 år siden. I vikingetiden var byen væsentligt mindre end i dag og omkranset af en stor ringvold. Den dag i dag er der stadig mange spor fra vikingetidens Aros i nutidens Aarhus, blandt andet i byens gadenavne. 

På Moesgaard Museums hjemmeside er det muligt at se dato, oplæg og menuer for de enkelte MOMU-lørdage. Aftenen kan mod betaling af entrébillet også kombineres med et besøg i museets udstillinger.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Moesgaard Museum serverer ny viden og lækker mad hver lørdag aften
Moesgaard Museum serverer ny viden og lækker mad hver lørdag aften
Download

Følg pressemeddelelser fra Moesgaard Museum

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Moesgaard Museum

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum