Aalborg Zoo

Løfter sløret for endnu større Halloween-fest i år

Del

Efter sidste års store succes vender Halloween tilbage til Aalborg Zoo. Sidste år tiltrak den uhyggeligt hyggelige fest over 30.000 gæster og gav besøgsrekord to dage i træk. Nu vender Halloween tilbage, og det bliver endnu større og skræmmende meget sjovere i år.

Udover en overflod af (u)hyggelige dekorationer, masser af græskarhygge og en vrimmel af små krible-krabledyr, der nok skal give både gys og gåsehud, kan gæster i haven glæde sig til to helt nye aktiviteter - det foruroligende havunivers ”Fiskernes Forbandelse” og ”Foderfabrikken”.

- Vi har skabt vores egen unikke version af Halloween, hvor dyrene er i fokus, og det har været populært. I Foderfabrikken kan man derfor blive klogere på elefanternes uhyggeligt store appetit og ditto efterladenskaber, og vi anlægger en stor og ret dyster kirkegård, for at sætte fokus på tab af biodiversitet og dyrearter, der desværre er truet og forsvinder alt for hurtigt, siger Henrik Vesterskov Johansen.

På kirkegården kan man også stifte bekendskab med den mystiske Dr. Knogle og vover man sig ned i dybet til Fiskernes Forbandelse skal man forberede sig på at møde både en skummel Færgemand og en det ubestemmelige væsen Havskræmmeren.

null

Den uhyggeligt hyggelige Halloween i Aalborg Zoo åbner 7. oktober og sammen med havens personale er oplevelsesdesigner, Lars Jeppesen i fuld gang med at skabe den helt rigtige Halloweenstemning med både gru og græskarhygge for hele familien.

- Da vores første Halloween blev en så overvældende succes og har det givet os lyst til at lave en både større, flottere og måske også lidt mere skræmmende udgave i år, siger Henrik Vesterskov Johansen, direktør i Aalborg Zoo.

Er man mest til den hyggelige del af Halloween kan man boltre sig i en kæmpe halmlabyrint, være kreativ i Græskarværkstedet og lave sit helt eget hyggelige eller gyselige græskarhoved eller hygge med popcorn omkring bålet.

FAKTA

  • Åbningsdage 7. - 29. oktober
  • Åbningstid alle dage kl. 10 - 17
  • Aktiviteter og værksteder er åbne i weekender og hele uge 42

Kontakter

Billeder

Links

Om Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo er der aldrig to dage der er ens. Vores grønne oase midt i Aalborg er åben året rundt og byder uanset årstid på vildt fascinerende oplevelser.

Følg pressemeddelelser fra Aalborg Zoo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aalborg Zoo

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye