Hummel

hummel med drømme-comeback i Werder Bremen: Ny hjemmebanetrøje slår 10 år gammel salgsrekord

Del

Det danske sportsbrand hummel og Werder Bremen er stolte over at kunne annoncere en bemærkelsesværdig milepæl, da klubbens nye hjemmebanetrøje er blevet den bedst sælgende i de seneste ti år. Trøjesalget markererer dermed et ekstraordinært comeback for hummel, der netop er vendt tilbage som sponsor for Werder Bremen efter 45 år.

Den nye hjemmebanetrøje er inspireret af den ikoniske danske landsholdstrøje fra VM-slutrunden 1986 i Mexico og er designet som en hyldest til hummels 100-års jubilæum. Trøjen vækker barndomsminder til live, mens Werder Bremens karakteristiske grønne og hvide klubfarver tilføjer et personligt præg til trøjen.

"Vi er utrolig stolte over den positive respons, vi har oplevet på den nye hjemmebanetrøje. Det har været fantastisk at mærke den store entuatisme fra klubbens trofaste fans, og vi kunne ikke have drømt om et bedre comeback til denne enestående klub,” udtaler hummel CEO, Allan Vad Nielsen.

Begejstringen fra Werder Bremens fans har været så ekstraordinær, at hjemmebanetrøjen ikke kun har sat rekord som den mest solgte i de seneste ti år, men den blev også udsolgt i klubbens fysiske fanshop under den første hjemmekamp i sæsonen mod Bayern München.

"Som med ethvert nyt klubsamarbejde er der altid en vis nervøsitet inden lanceringen af den første spillertrøje. Men der er nu ingen tvivl om, at fansene elsker trøjen lige så meget, som vi gør. Det faktum, at den har sat rekord som den mest solgte trøje i de seneste ti år, er ikke kun prikken over i'et, men det er også en fantastisk måde at kickstarte vores samarbejde med en af de mest traditionsrige fodboldklubber i Tyskland," afslutter Allan Vad Nielsen.

Den populære hjemmebanetrøje er i øjeblikket udsolgt på Werder Bremens webshop, men den forventes at være tilbage på lager igen i begyndelsen af oktober 2023.

Både hummel og Werder Bremen har valgt ikke at offentliggøre konkrete salgstal.

Kontakter

Billeder

Om Hummel

hummel er et dansk sports- og modebrand med en historik, der rækker tilbage til 1923. hummel designer, producerer og markedsfører sportstøj, træningstøj, udstyr og sneakers til både børn og voksne, kvinder som mænd. Gennem de fire produktkategorier teamsport, footwear, kids, sport lifestyle samt udvalgte premium co-labs, leverer hummel flere gange årligt nye styles i deres gennemførte mix af retro og tidsaktuelle trends. hummel A/S er en del af Thornico koncernen.

Følg pressemeddelelser fra Hummel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hummel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum