Fredensborg Kommune

Styrelse giver Nivå Hjemmepleje topvurdering

Del

I Styrelsen for Patientsikkerheds seneste tilsyn går Nivå Hjemmepleje rent igennem uden bemærkninger. Det er den bedst opnåelige bedømmelse i styrelsens tilsyn

Efter et grundigt tilsyn konkluderer Styrelsen for Patientsikkerhed, at hjemmeplejen i Nivå opfylder samtlige krav. Den bedømmelse – som er den bedst opnåelige - vækker glæde hos både medarbejderne i Nivå og formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Louise Mehnke:

”Det er jeg rigtig glad for er lykkedes, da jeg ved, at styrelsen stiller mange, strenge krav til vores hjemmepleje – og at det derfor kræver en stor og vedholdende indsats at lykkes. Og så er jeg ekstra imponeret over, at det oven i købet er lykkedes samtidig med, at hjemmeplejen i Nivå lige inden sommerferien pludselig skulle hjælpe mange flere borgere end normalt, da den private leverandør af hjemmehjælp Værdig Pleje gik konkurs. Så kæmpe ros til ledere og medarbejdere fra udvalget og mig”.

Kontakter

Udvalgsformand Louise Mehnke (A) tlf. 51 23 22 51

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum