Salling Group

Peter Bang ny CFO i Salling Group

Del

Peter Bang bliver ny CFO i Salling Group i midten af september. 

Salling Group får ny CFO, der udover finans- også bliver ansvarlig for bl.a. jura- og ejendomsrådet, når 54-årige Peter Bang tiltræder i rollen. Peter Bang kommer til landets største dagligvarekoncern efter 19 år i selvsamme rolle hos den internationale vinduesproducent VELUX. Sidenhen har Peter Bang prioriteret bestyrelsesarbejde indenfor forretningsudvikling med bæredygtighed i fokus.

Rollen som CFO i Salling Group har været ledig, siden Anders Hagh før sommerferien skiftede hvervet som CFO ud med titlen som CEO, men til september er en ny CFO altså klar efter en grundig rekrutteringsproces i ind- og udland.

- Peter er en dygtig leder og udpræget holdspiller med sit værdikompas i orden. Af den grund er jeg særligt glad for, at vi er lykkedes med at få Peter med ombord i Salling Group. Foruden en enorm faglig ballast og flotte resultater hos den store internationale virksomhed VELUX kommer han til Salling Group med et dedikeret kundefokus og stort engagement i mennesker omkring sig. Dette har været afgørende for os i vores søgen efter en ny CFO. Peter vil løfte vores i forvejen stærke arbejde indenfor finansområdet og ESG yderligere, og han er på alle måder den bedst egnede til rollen, siger administrerende direktør i Salling Group, Anders Hagh.

Langt størstedelen af sit arbejdsliv har Peter Bang brugt i VELUX, hvor han efter en række finans- og projektrelaterede stillinger blev udpeget til CFO i 2002. En post han bestred i 19 år.

- Både finansielt og som samfundsansvarlig aktør er Salling Group i en liga for sig, og jeg ser frem til at give mit bidrag til, at vi fortsat kan gøre hverdagen bedre for vores kunder og medarbejdere. Forventningerne er store, og jeg glæder mig til at møde mine nye kollegaer og blive en del af et stærkt team, siger ny CFO i Salling Group, Peter Bang. 

Peter Bang er bestyrelsesmedlem og formand for bestyrelsens revisionskomite i Solar Group. Solar er en international sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, samt klima- og energiløsninger med stor fokus på digitalisering og ESG Ligeledes er han bestyrelsesformand i den internationale svenske virksomhed BIMobject, som arbejder med digitalisering og bæredygtighed indenfor byggebranchen.

Peter Bang har første arbejdsdag i Salling Group mandag d. 18. september.

----

Karriere

2002 – 2021

CFO, VELUX

1994 - 2002

Finans- og projektrelaterede stillinger, VELUX

Bestyrelsesarbejde

2022 – nu

Bestyrelsesformand, BIMobject AB

2021 - 2022

Bestyrelsesmedlem

2021 – nu

Formand, Bestyrelsens revisionskomite, Solar Group

2018 – 20 nu

Bestyrelsesmedlem, Solar Group

Uddannelse

1989 – 1994

Cand. Oecon, Aarhus Universitet

1993-1993

Cranfield School of Management

Privat har Peter to børn sammen med sin kone Louise

Kontakter

Om Salling Group

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Knap 60.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,9 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum