TEKNIQ Arbejdsgiverne: Grønne roser, men erhvervslivet i skyggen

Del

Dagens finanslovsudspil fra regeringen har gode grønne ingredienser, men der mangler opmærksomhed på erhvervslivets rammer. Det kræver et vedvarende fokus at sikre kvalificerede medarbejdere nok til at stå for selve omstillingen de kommende år, og give virksomhederne bedre muligheder for at udvikle sig, lyder det fra arbejdsgiver- og erhvervsorganisationen TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Kommentarer til dagens finanslovsudspil fra Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, der organiserer størstedelen af det tekniske erhvervsliv:  

- Beskæftigelsen står stadig stærkt i Danmark, men der er stor usikkerhed i den globale økonomi, så vi kan ikke hvile på laurbærrene. Vores virksomheder mangler medarbejdere - ikke mindst til de mange opgaver, der ligger i den grønne sags tjeneste, og det er her vores fremtidige konkurrenceevne ligger. Rammerne for at drive virksomhed i Danmark trænger til et alvorligt eftersyn, og det bliver nærmest glemt i forslaget. Vi skal huske, at det trods alt er virksomheder, der gør, at vi har penge til at udvikle Danmark. 

- De færreste kan efterhånden være i tvivl om, at klimakrisen er meget nærværende. Med dagens udspil sætter regeringen handling bag ordene, så vi næste år kan sætte endnu mere skub i at få erstattet olie, kul og gas med grønne energikilder. Med flere penge i afkoblingspuljen kan der komme turbo på husejernes lyst til at skrotte de gamle olie- og gasfyr, det øger også mulighederne for at bo og arbejde i hele landet.   

Yderlig info, kontakt:

Michael Degn, presseansvarlig i TEKNIQ Arbejdsgiverne: 77 42 42 27 / mdc@tekniq.dk

Kontakter

Om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer mere end 4.000 virksomheder inden for el, vvs og metal med i alt 55.000 medarbejdere og en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum