STARK Danmark

Astralis og STARK samler Danmarks håndværkere

Del

Gaming skaber fællesskaber. Det gælder også blandt håndværkere, og derfor går STARK og Astralis nu sammen om en kampagne, der i de kommende måneder skal bringe håndværkere af alle slags sammen i digitale og fysiske fællesskaber.

De kommende uger sætter byggecenterkæden STARK og esports-organisationen Astralis en stor gaming-truck på landevejen, der får stoppesteder ved en række STARK-forretninger over hele landet. Her kan håndværkere komme forbi og få én på opleveren med en masse gaming-aktiviteter på professionelt udstyr.

- Vi laver mange engagerende, fællesskabsskabende og sjove tiltag i Astralis, og det her er én af de mere specielle kampagner. Vi kommer til at køre Danmark rundt i en kæmpe Astralis- og STARK-brandet amerikaner-truck, man ikke kan undgå at lægge mærke til på vejene. På de planlagte stop ved forskellige STARK-butikker rundt omkring i landet, vil man kunne opleve gaming på en helt ny måde, og der vil være en masse konkurrencer med præmier fra både Astralis, Stimorol og Logitech, siger Mads Rasmussen, partnerskabsdirektør i Astralis og fortsætter:

- Vi er både stolte over og glade for at kunne lancere denne kampagne med en virksomhed som STARK, der på mange måder står for det samme, som vi gør, i forhold til kvalitet, grundighed og ønsket om at levere det bedst mulige produkt - hver gang.

De unge spillere er ’morgendagens mestre’ 

STARK glæder sig til at aktivere kampagne-partnerskabet med Astralis, lyder det fra Mads Aagaard, marketingchef hos STARK:

- Med kampagnen vil vi gerne nå den yngre målgruppe, som normalt ikke kommer i vores forretninger. De unge mennesker er jo ’morgendagens mestre’. Gennem esport kan vi komme i dialog og få en relation til dem, og vi kan blive klogere på deres vaner og interesser. Samtidig vil vi også gerne vise dem, hvad håndværkerfaget kan, og at der faktisk er mange overlap mellem professionelle esportsfolk og vores håndværkere, siger han og uddyber:

- Både Counter-Strike-spillere og håndværkere kræver millimeterpræcision og knowhow for at excellere. Det handler om at lægge en god strategi og følge den. Begge grupper er også megadygtige til det, de gør, og vi er stolte over at kunne lancere denne kampagne sammen med en organisation som Astralis, siger Mads Aagaard.

Efter touren er overstået, lancerer Astralis og STARK Danmarks mest ambitiøse Counter-Strike-turnering for håndværkere. Online-turneringen vil ligeledes have masser af præmier, og det eneste krav er, at der er minimum to håndværkere pr. hold. Mere information om turneringen følger senere. 

Datoer og steder for STARK x Astralis-turen:

12/9 Aalborg

14/9 Herning

19/9 Skejby

21/9 Vejle

26/9 Sønderborg

28/9 Odense

3/10 København

5/10 Frederiksberg

10/10 Hillerød

12/10 Hørsholm

Kontakter

Billeder

Om STARK

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med flere end 80 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder også faglig rådgivning og en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der med flere end 20.000 medarbejdere og 1.100 forretninger og distributionscentre i Norden, Storbritannien, Tyskland og Østrig er en førende leverandør af byggematerialer i Europa.

STARK har tilsluttet sig FN’s Global Compact principper for ansvarlig virksomhedsførelse og arbejder med videnskabsbaserede mål for at holde den globale opvarmning under 1,5 °C. Målet er at nå netto nul emissioner inden 2050.

Vi bygger fremtiden ved at hjælpe andre med at bygge deres.

Følg pressemeddelelser fra STARK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye