Hvordan kommer vi i mål med store it-projekter?

Del

Store offentlige it-projekter er afgørende for digitaliseringen af vores samfund. Hvordan kan vi stå stærkere i den videre digitale omstilling? Og hvorfor er gennemførelsen af store it-projekter så svært?

Disse spørgsmål vil  digitaliseringsminister Marie Bjerre og en af verdens førende forskere i store projekter, professor Bent Flyvbjerg, drøfte torsdag den 31. august i Industriens Hus.

Digitaliseringsminister Marie Bjerre deltager i konference om store it-projekter
Digitaliseringsminister Marie Bjerre deltager i konference om store it-projekter

Pressen inviteres til

Konferencen: Hvorfor er den digitale omstilling så svær?

Torsdag den 31. august, kl. 13.00,

Industriens Hus, Rådhuspladsen i København,

H.C. Andersens Boulevard 18.

Digitaliseringsminister Marie Bjerre vil fortælle om, hvordan vi klogest tager de næste skridt I digitaliseringen af vores samfund og virksomheder. Efterfølgende vil DI Digital komme med forslag til, hvad der skal til for at vi kan lykkedes med at drive store offentlige it-projekter.

I en firesite chat vil Bent Flyvbjerg kaste lys på de essentielle faktorer, der spiller ind når man skal igangsætte, gennemføre og lykkedes med store it-projekter, med udgangspunkt i hans internationale velanmeldte bog: ”How Big Things Get Done”.

Hvordan skal vi planlægge og gennemføre de store projekter i den digitale omstilling, både i det offentlige og i den private sektor? Det er til debat i panel med professor Bent Flyvbjerg, direktør for SDFI Rikke Hougaard Zeberg, næstformand i Statens It råd Birgit W. Nørgaard, partner og advokat hos Poul Schmidt Kammeradvokaten Tom Holsøe og CEO i Netcompany André Rogaczewski

Partnerne bag arrangementet er Danish Institute for IT Program Management, ITU, Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith og DI Digital.

Kontakter

Yderligere oplysninger og tilmelding til konferencen: presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 23428 4912, e-mail boh@di.dk

Links

Følg pressemeddelelser fra DI Digital

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Digital

Danmark risikerer at gå glip af mikrochip-milliarder fra EU8.11.2023 06:30:00 CET | Pressemeddelelse

43 milliarder euro er den svimlende sum, som EU vil bruge på udvikling og produktion af avancerede mikrochip i Europa. Danmark kan få del i de mange penge, men det kræver, at regeringen sætter penge af til konkrete projekter om design og fremstilling af mikrochip. Det mener DI Digital, der er Dansk Industris branche for techvirksomheder, som nu kommer med fem konkrete forslag til projekter om mikrochip herhjemme.