Tønder Festival

Koncert og udgivelse tilegnet unge hjemløse

Del

Tønder Festival byder på koncerten Home med fokus på unge hjemløse, og holdet bag koncerten udgiver i den anledning en ny-indspilning af Dylan-sangen “The Times They Are A-Changin’”.

“Home” er titlen på en særlig koncert på årets Tønder Festival. Poul Krebs har taget initiativet, og koncerten vil bestå af sange tilegnet unge hjemløse. På scenen vil være Kira Skov, Steen Jørgensen, Kajsa Vala, Henning Kvitnes, Poul Krebs, Karl Kristian samt band.

Udgiver sang

I forbindelse med koncerten udgiver solister og band i samarbejde med Tønder Festival en ny fortolkning af Bob Dylans klassiker “The Times They Are A-Changin’”. Sangen er tilgængelig på alle streamingplatforme. Al overskud fra udgivelsen går ubeskåret til hjemløsebladet Hus Forbi.

Fakta om udgivelsen: “The Times They Are A-Changin’”, Home - sange til unge hjemløse. Medvirkende: Kira Skov, Steen Jørgensen, Kajsa Vala, Henning Kvitnes, Poul Krebs samt band: Lars Skjærbæk, guitar, Troels Skjærbæk, bas, Palle Hjorth, keyboards. Produceret af Lars Skjærbæk.

Naturlig placering i Tønder

”Ønsket er at sætte fokus på unge hjemløse ved at sprede viden, læring og forståelse. Fra foreningen SAND kommer forpersonen Christina Strauss og fortæller sin historie, som er langt mere fortvivlende og rørende end nogen sang, jeg nogensinde kunne skrive”, siger Poul Krebs.

Tønder Festival er stolte over at lægge scene og publikum til: ”Skal der være et arrangement

til fordel for hjemløse i Danmark, skal det da være på en scene i Tønder. Folkroots-musikken på vores festival har ofte rødder i livet blandt vagabonder, hjemløse og evigt rejsende musikere. Begrebet “hobo” er en del af Tønder Festival, og vi håber, at vi med Home-koncerten kan sætte spot på et uværdigt problem i det danske velfærdssamfund”, siger Maria Theessink, kunstnerisk leder på Tønder Festival.

home støtter Home

Ejendomsmæglerkæden home er ligeledes partner på koncerten. Formålet er at sætte fokus på, skabe viden om og indsamle midler til hjemløse i Danmark hvert år på Tønder Festival, og også hen over året. Det bliver en fremadrettet indsats, både som mæglerkæde og via de 170 lokale kontorer.

”homes værdier handler om den tryghed, nærvær og fællesskab et hjem skaber for de mennesker, der har et. Som hjemløs har du ikke adgang til de værdier. Derfor støtter vi både sagen og koncerten. Det er helt afgørende for os som mennesker at have en tryg base.”, siger Uffe Drejer, adm. dir. Home A/S.

Koncerten HOME: Sange til unge hjemløse finder sted torsdag 24. august kl. 13.45 i Telt 1.

Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023

www.tf.dk

www.facebook.com/tonderfestival

Twitter: @tonderfestival

Instagram: TONDERFESTIVAL

Billetsalg på www.tf.dk

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Tønder Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Festival

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum