Autoparts24 ApS

Guide: Her er 5 måder, du kan spare penge på din bil

Del

Selvom det kan være dyrt at eje en bil, så er der rent faktisk flere måder, du kan reducere dine omkostninger betragteligt. 

Rigtig mange bilejere kender følelsen af, at de månedlige udgifter til bilen nærmest er penge, der forsvinder i et sort hul hver måned. 

Men det er rent faktisk muligt at reducere udgifterne til din bil væsentligt - uden det nødvendigvis kræver en større indsats af dig. 

Autoparts24 giver dig her en guide til at spare penge på din bil hver måned, så du kan få luft i budgettet og bruge dine penge på noget sjovere. 

1. Brændstof: 
Hold øje med priserne på benzin. Der kan være en pæn besparelse at hente, hvis du løbende orienterer dig i forhold til prisen på brændstof, der ofte varierer efter tid på dagen og benzintankens placering.  Hvis du har en elbil, er der på samme måde store besparelser at hente ved at lade, når prisen er lavest. 

Samtidig kan dit forbrug af brændstof falde markant, hvis du kører økonomisk. Vær forudseende i trafikken og undgå for mange hurtige accelerationer og høje hastigheder. 

2. Værksted: 

Der er ofte store forskelle på de priser, værksteder tilbyder. Prisen varierer væsentligt alt efter om det er et autoriseret værksted, og hvor det ligger. Der kan være store besparelser at hente ved at vælge et uautoriseret værksted og værksteder, der ligger et stykke udenfor større byer.  

Indhent tilbud fra flere mekanikere inden du sender bilen på værksted. 

Spørg ind til opgaven. Ofte kan du spare både tid og penge ved at bede om brugte reservedele i stedet for nye. 

3. Find ekstra indtægt

Hvis du dagligt kører den samme strækning til og fra arbejde, kan der være penge at hente ved at tilbyde samkørsel. 
Udlej din bil, når du ikke bruger den: Der kan være en rigtig pæn indtægt at hente ved at sætte din bil til udlejning, når du ikke bruger den. Udbydere som eks. Gomore sørger både for kontakt, forsikring og betaling.

4. Forsikring


Bilforsikring er en af de største udgifter ved at være bilejer. Derfor kan der være store besparelser at hente ved at indhente tilbud flere steder og spille udbyderne ud mod hinanden. 

5. Tilbehør til bilen

De fleste bilejere har oplevet at skulle købe ekstraudstyr og tilbehør til bilen. Men i mange tilfælde er der tale om ting, der kun bliver brugt få gange årligt som eks cykelholder og tagboks. 
Derfor kan det give rigtig god mening at købe det forskellige ekstraudstyr brugt frem for nyt.

Om Autoparts24

Autoparts24 er dansk og en af Europas største onlinemarkedspladser for salg af brugte originale reservedele. Over 100 udvalgte autoophuggere over hele Europa sørger for, at vi altid har mere end fire millioner unikke reservedele på lager, der bliver leveret til private og professionelle på få dage. Til glæde for miljøet og økonomien.

Følg pressemeddelelser fra Autoparts24 ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Autoparts24 ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye