STARK Danmark

STARK Odder henter ny direktør i Dagrofa

Del

Claus Jæger Nørbjerg bliver ny trælastdirektør for byggecenterkæden STARKs forretning i Odder. Han kommer fra en stilling som direktør i Dagrofa Food Service.

Tidligere har Claus Jæger Nørbjerg også haft forskellige lederstillinger i Sanistål A/S og Carl F, der som grossist handler direkte med håndværkere og industri. Dermed har Claus et godt grundlag for sit kommende arbejde i STARK, der er Danmarks største leverandør til byggeriet med fokus på især professionelle håndværkere.

Det er en branche, hvor kundeservice og relationer har stor betydning, og også her er Claus godt forberedt. Han har været bosat i Odder gennem de seneste 22 år, og har også arbejdet som souschef i den lokale Kvickly. Claus vil derfor være et velkendt ansigt for mange af kunderne i den lokale STARK i Odder.

Ud over mange års erfaring med ledelse har Claus Jæger Nørbjerg en stor passion for salg og salgsledelse samt at skabe gode relationer med både kunder og medarbejdere. Hans primære opgave bliver da også at lære både de lokale håndværkere og sine nye kollegaer at kende. Målet er at fortsætte den positive udvikling i STARK Odder med fokus på kompetent rådgivning og service af både professionelle og private kunder, samt yderligere udvikling og motivation af forretningens erfarne medarbejdere.

Privat er STARK Odders nye trælastdirektør 48 år og gift med Anette. Sammen har de tre børn, hvoraf de to fortsat bor hjemme. Er der tid til det, bruges fritiden gerne på løb, badminton og jagt.

Claus Jæger Nørbjerg har første arbejdsdag i STARK Odder fredag den 1. september.

Kontakter

Billeder

Om STARK

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med flere end 80 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder også faglig rådgivning og en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der med flere end 20.000 medarbejdere og 1.100 forretninger og distributionscentre i Norden, Storbritannien, Tyskland og Østrig er en førende leverandør af byggematerialer i Europa.

Vi bygger fremtiden ved at hjælpe andre med at bygge deres.

Følg pressemeddelelser fra STARK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye