Karnov Group Denmark A/S

Karnov Group ansætter Troels Engström Nielsen som Country Manager til Danmark

Del
Karnov Group Denmark A/S, den ledende leverandør af juridiske informationsløsninger i Danmark, ansætter per 1. oktober Troels Engström Nielsen som Country Manager.
PR Foto_Troels Engström Nielsen
PR Foto_Troels Engström Nielsen

Troels Engström Nielsen kommer fra en stilling som salgsdirektør og chef for forretningsudvikling i Jobindex & StepStone, og har derudover lang erfaring indenfor mediebranchen, blandt andet fra Politiken og Jysk Fynske Medier.


Vi er utroligt glade for at kunne byde Troels velkommen i Karnov Group. Hans kommercielle talent og store forståelse for kundefokus gør ham ideel til at vækste den danske forretning yderligere og styrke kundetilfredsheden,’ udtaler Alexandra Åquist, CEO Karnov Group Region North


Troels Engström Nielsen får ansvaret for den danske P&L, samt lederansvaret for de ca. 80 medarbejdere, der varetager det danske marked fra kontoret i Sankt Petri Passage.


Jeg glæder mig meget til at blive en del af Karnov Group. Det er en spændende virksomhed med en stolt tradition, en stærk kultur og samtidig et klart ønske om konstant at forbedre produktporteføljen. Jeg ser meget frem til at møde kunderne, få en dybere forståelse for deres behov og være med til at sikre dem en endnu større succes i deres hverdag,’ siger Troels Engström Nielsen.


Troels Engström Nielsen tager over efter Niels Munk Hansen, der overgår til en ny stilling som Chief Strategic Development Officer i Karnov Group AB som annonceret tidligere i år.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

PR Foto_Troels Engström Nielsen
PR Foto_Troels Engström Nielsen
Download
PR Foto_Troels Engström Nielsen
PR Foto_Troels Engström Nielsen
Download

Links

Information om Karnov Group Denmark A/S

Karnov Group Denmark A/S
Karnov Group Denmark A/S
Sankt Petri Passage 5, stuen
1165 København K

+45 33 74 07 00https://www.karnovgroup.dk/

Karnov Group Danmark er en del af koncernen Karnov Group. Karnov Group baner vej for retssikkerhed og er leverandør af forretningskritisk information og workflow-løsninger til europæiske fagfolk inden for jura, skat og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed. Med indhold leveret af over 7.000 anerkendte forfattere og eksperter leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 500.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger hurtigere – hver dag. Med kontorer i Sverige, Danmark, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group omkring 1.300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”.

Følg pressemeddelelser fra Karnov Group Denmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Karnov Group Denmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye