H.C. Andersen Festivals

Ny marketing- og kommunikationschef til H.C. Andersen Festivals

Del
Anders Hybholt begynder 1. september som ny marketing- og kommunikationschef for H.C. Andersen Festivals i Odense.

Anders Hybholt lærte allerede H.C. Andersen Festivals at kende, da han som brand manager hos Albani samarbejdede med festivalen for 10 år siden. Nu skal den 47-årige odenseaner selv stå i spidsen for festivalens marketing- og kommunikationsteam, og han glæder sig til at udbrede kendskabet til de mange gode kulturoplevelser, som H.C. Andersen Festivals tilbyder danske og internationale gæster.

”Jeg har en fortid i oplevelsesbranchen og har i flere år drømt om at komme tilbage. Jeg tænder på at give folk gode oplevelser, og det er jo præcis det, som H.C. Andersen Festivals gør. Nu glæder jeg enormt meget til at komme i gang med at udbrede kendskabet og få endnu flere mennesker til at bruge de mange kulturoplevelser, som festivalen byder på,” siger Anders Hybholt.

Festivalens nye marketing- og kommunikationschef har de sidste ni år været hos Orkla Danmark/KIMs, hvor han de sidste to et halvt år har stået i spidsen for de samlede marketingaktiviteter. Inden tiden hos Orkla Danmark og Albani har Anders Hybholt lavet branding og marketing i VisitDenmark, Syddansk Turisme og Odense Kommune.

Privat bor Anders Hybholt i Odense-forstaden Sanderum sammen med sin kone og deres to børn. En stor del af fritiden bruger Anders i fodboldklubben Dalum IF, hvor han blandt andet træner klubbens U13-piger.

Billeder

Information om H.C. Andersen Festivals

H.C. Andersen Festivals



HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye