STARK Danmark

Ny direktør for STARK Nykøbing Falster har lokale rødder

Del

Tom Lyngbo Nowicki bliver ny direktør for STARK Nykøbing Falster. Han har mange års brancheerfaring, bor selv i byen og ser frem til at udbygge kendskabet til de lokale kunder og medarbejdere.

Det er en særdeles erfaren leder, der fra 1. august bliver ny trælastdirektør i STARK Nykøbing Falster. Tom Lyngbo Nowicki har arbejdet i byggecenterkæden siden 2006, bl.a. som trælastdirektør for STARK Nordhavn gennem 11 år. Senest har han været distriktschef for STARK Shop – en kæde af mindre STARK-forretninger i det centrale København med lokalt isenkræmmer-præg – som han selv var med til at udvikle og lancere i 2020.

Før det arbejdede Tom Lyngbo Nowicki ni år i Silvan Maribo, så kendskabet til trælastbranchen er omfattende.

Som daglig leder af STARKs forretning i Nykøbing Falster ser han frem til nye udfordringer i en velkendt branche. I øvrigt i en forretning, der netop er blevet grundigt ombygget og renoveret, så den står præcist så skarpt og indbydende for kunderne, som Tom Lyngby Nowicki lægger stor vægt på.

”Det bliver en anden måde at drive forretning på end i de fire STARK Shop’er i København. Jeg glæder mig til den daglige kontakt til både kunder og medarbejdere og sætter stor pris på at oparbejde og dyrke de relationer, der er så vigtige i den her branche,” siger Tom Lyngbo Nowicki.

Uanset hvem der kigger inden for i forretningen på Energivej 7, er der en god chance for, at Tom Lyngbo Nowicki allerede kender dem. Han er opvokset på Sydhavsøerne og har for nylig købt hus i Nykøbing Falster.

”Det bliver spændende at prøve nye udfordringer i kendte rammer, og så synes jeg, at det er vigtigt at være en del af lokalområdet. Jeg vil gerne møde kunderne, der hvor de er – ikke bare i forretningen, men også gerne på lægterne, når det lokale fodboldhold spiller kamp.”

På den måde er Tom Lyngbo Nowicki kommet hjem både professionelt og privat. Han begynder som trælastdirektør i STARK Nykøbing Falster den 1. august.

Kontakter

Billeder

Om STARK

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med flere end 80 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder også faglig rådgivning og en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der med flere end 20.000 medarbejdere og 1.100 forretninger og distributionscentre i Norden, Storbritannien, Tyskland og Østrig er en førende leverandør af byggematerialer i Europa.

Følg pressemeddelelser fra STARK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye