Middelfart Sparekasse

Ny afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Svendborg: Kom og sig farvel til Steen og goddag til Jørn

Del

Steen Tinsfeldt, der har stået i spidsen for Middelfart Sparekasse i Svendborg siden åbningen i 2015, går på pension, og der bliver mulighed for at sige farvel til ham og goddag til hans afløser, Jørn Hjalmar Andersen, når der 31. august er vagtskifte-reception i afdelingen på Tinghusgade 22.

Steen Tinsfeldt (tv), der har stået i spidsen for Middelfart Sparekasse i Svendborg siden åbningen i 2015, går på pension, og der bliver mulighed for at sige farvel til ham og goddag til hans afløser, Jørn Hjalmar Andersen, når der 31. august er vagtskifte-reception i afdelingen på Tinghusgade 22. Foto: Middelfart Sparekasse
Steen Tinsfeldt (tv), der har stået i spidsen for Middelfart Sparekasse i Svendborg siden åbningen i 2015, går på pension, og der bliver mulighed for at sige farvel til ham og goddag til hans afløser, Jørn Hjalmar Andersen, når der 31. august er vagtskifte-reception i afdelingen på Tinghusgade 22. Foto: Middelfart Sparekasse

Efter 46 år i finanssektoren, heraf 34 i Svendborg, går Steen Tinsfeldt på pension. Han har været direktør i Middelfart Sparekasses afdeling i byen siden 2015, hvor han var med til at løbe Svendborg-afdelingen i gang.

- Alt godt har en ende, og det gælder også min karriere i bankverdenen. Jeg har haft 46 gode år, og jeg er stolt af at kunne aflevere en afdeling i topform til min afløser. Det har været en spændende udfordring at etablere en ny afdeling i en by, hvor konkurrencen er hård, men det lykkedes, og Middelfart Sparekasse i Svendborg er i dag en sund forretning med meget tilfredse kunder og glade medarbejdere, siger Steen Tinsfeldt.

Og dermed er vejen banet for 49-årige Jørn Hjalmar Andersen, som tiltræder 1. juli som en del af en glidende overlevering, der altså løber frem til 31. august, hvor der officielt er vagtskifte.

Ligesom sin forgænger har Jørn Hjalmar Andersen stærk tilknytning til lokalområdet og har boet i det sydfynske helt sit liv. I dag bor han i Svendborg sammen med sin hustru Kristine.
Han har arbejdet i finanssektoren siden 1993 og har bl.a besat forskellige lederstillinger i 20 år.
Privat er det vin, god mad, naturen og gode venners selskab, som trækker. Og så holder Jørn Hjalmar Andersen naturligvis med GOG.

Sparekassen vil gerne få taget en god afsked med Steen Tinsfeldt og samtidig få budt Jørn Hjalmar Andersen velkommen i afdelingen.

Derfor er alle, der har tid og lyst, velkomne i afdelingen på Tinghusgade 22 i Svendborg torsdag den 31. august kl. 14-17 i afdelingen i Tinghusgade 22 i Svendborg.

Afdelingen sørger for både vådt og tørt til gæsterne, og børn er som altid meget velkomne.
Administrerende direktør i Middelfart Sparekasse Martin Baltser håber, at mange kommer forbi og hilser på Steen og Jørn.

Links

Om Middelfart Sparekasse

”Til fælles bedste.” Det var udgangspunktet, da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, og den sætning har vi levet efter lige siden. For Sparekassen handler til fælles bedste om at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og de lokalsamfund, vi er en del af.

Følg pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye