Red Barnet

To komiske kometer bliver værtspar for Grin til Gavn 2023

Del

Årets værtspar til den 31. udgave af velgørenhedsshowet Grin til Gavn er på plads. Det drejer sig om komikerparret Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge, der i årets løb har fået tusindvis af danskere til at grine med deres første comedyshow ’Vil I se vores smukke navler?’.

Det bliver to af Danmarks mest hypede komikere, der skal stå for løjerne, når den 31. udgave af Grin til Gavn løber af stablen d. 27. og 28. december i henholdsvis Aarhus og København.

Det drejer sig nemlig om komikerparret Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge, der hver især – og sammen – inden for de seneste par år har sendt dansk komik i en ny retning med deres unikke og uforudsigelige stil, som de i høj grad har fået ud over rampen via Instagram.

Tidligere på året gik de i luften med deres første comedyshow ’Vil I se vores smukke navler?’, som de turnerede landet rundt med, og nu glæder de to komiske stjerner sig til at kaste glans over Grin til Gavn.

– Det er en kæmpe ære for os at være med til så fint et formål. Det er også en kæmpe ære for jer at se os være med i et så fint formål. Vi glæder os helt vildt, siger Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge.

Vanen tro stiller værterne op gratis og donerer deres tid og komiske vid til Red Barnets arbejde med at hjælpe børn i Danmark og resten af verden.

–  Vi er glade og taknemmelige over, at Martin og Rasmus har sagt ja til at stille sig i spidsen for at hjælpe børn i udsatte positioner – herhjemme og i verden. Det er der virkelig brug for. Vi lever i en tid, hvor børn rundt omkring på kloden betaler en alt for høj pris på grund af kriser og konflikter, klimaforandringer og krig. Og derfor glæder det mig, at vi ved at udbrede grin og latter samtidig kan samle ind til de børn, som har allermest brug for støtten, siger Red Barnets generalsekretær, Johanne Schmidt-Nielsen.

Billetterne til showet bliver revet væk, så hvis du vil sikre dig en plads, er det om at slå til. Ellers må du vente til januar 2024, når showet bliver sendt på TV 2 Echo og TV 2 PLAY.

Ved sidste års to udsolgte shows samlede komikerne 1,3 millioner ind til Red Barnets arbejde.

For yderligere kommentarer kontakt pressechef Laurids Bæk Simonsen på 2283 3692.

Om Grin til Gavn

  • Værterne i år er Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge.
  • Det endelige line-up vil blive offentliggjort senere på året.
  • I år foregår showet onsdag den 27. december kl. 20.00 i Musikhuset Aarhus og torsdag den 28. december i Falkonersalen på Frederiksberg kl. 20:00.
  • Billetpriserne starter fra 375 kroner, og du kan købe billetter her: https://redbarnet.dk/grin-til-gavn/.
  • I 2019 overtog Red Barnet velgørenhedsshowet Comedy Aid, og i den anledning skiftede showet navn til ’Grin til Gavn – Red Barnets Comedyshow’.
  • Siden 1993 er det populære show blevet afviklet hvert år mellem jul og nytår. Fra 1993-2008 hed showet ’Talegaver til børn’. Red Barnet har været en del af showet siden 2013.

Kontakter

Billeder

Links

Om Red Barnet

Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande. Vi redder børns liv. Vi beskytter og styrker dem. Vi kæmper for deres rettigheder. Vi er Save the Children – verdens førende uafhængige organisation for børn.

Red Barnet yder nødhjælp og forebygger katastrofer. Vi bekæmper vold, overgreb og mobning. Vi sikrer skolegang, opbygger fællesskaber og styrker børns modstandskraft. Vi arbejder politisk for de dårligst stillede børn og skaber debat om børns livsvilkår.

Følg pressemeddelelser fra Red Barnet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Red Barnet

For få skolebørn kender deres egne rettigheder: I dag tager Red Barnet ud på over 100 skoler for at udbrede kendskabet20.11.2023 12:57:20 CET | Pressemeddelelse

I dag er det Børnerettighedsdag, og over hele landet vil Red Barnet lære elever på landets skoler om deres egne rettigheder. Det er der brug for. En ny undersøgelse viser, at kun 4 ud af 10 børn har et godt kendskab til børns rettigheder, at langt færre børn respekterer andres rettigheder, og at børnene i langt mindre grad lærer at respektere hinandens rettigheder i skolen.

Red Barnet: Unge med diagnoser er særligt sårbare online13.9.2023 06:01:00 CEST | Pressemeddelelse

Unge med diagnoser som ADHD, autisme eller angst kan være særligt sårbare over for ubehagelige oplevelser online. Det viser en ny undersøgelse, som Rambøll har foretaget for Red Barnet. Undersøgelsen præsenteres på en stor konference om børn og unges trivsel i en digitaliseret hverdag på Christiansborg i dag, hvor Red Barnet sætter fokus på beskyttelsen af børn og unge i sårbare positioner. ”Alle børn og unge har ret til at være trygge online,” siger generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen.

Ny rapport: Næsten hvert andet barn mener, at det selv bærer ansvaret for ubehagelige oplevelser online25.5.2023 06:45:00 CEST | Pressemeddelelse

At færdes på sociale medier som barn eller ung er ikke uden risiko. I en ny undersøgelse svarer mere end halvdelen af børn og unge i 6. og 9. klasse, at de har oplevet noget ubehageligt online – og samtidig mener næsten hvert andet barn, at de selv bærer en del af ansvaret for at være blevet udsat for ubehageligheder på nettet. Det er dybt problematisk og kræver handling, hvis man spørger de fire organisationer bag rapporten.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum