Træ- og Møbelindustrien

Træ- og Møbelindustrien har fået ny bestyrelse

Del

Brancheforeningen for 300 danske træ- og møbelvirksomheder, Træ- og Møbelindustrien, som er en del af DI, har på sin årlige generalforsamling tirsdag den 20. juni valgt tre nye medlemmer ind i foreningens bestyrelse.

Generalforsamlingen i Træ- og Møbelindustrien blev holdt på Hindsgavl Slot ved Middelfart. Fire bestyrelsesmedlemmer var på valg og blev genvalgt, mens tre nye blev valgt ind. Bestyrelsen består af 12 personer, hvilket er det maksimale antal ifølge foreningens vedtægter.

De nye medlemmer i bestyrelsen er:

Jens-Ole Staghøj, adm. direktør, Hammel Furniture A/S

Lars Brunsø, adm. direktør, Ry Sengefabrik A/S

Steen Mikkelsen, adm. direktør, Davinde Savværk A/S

Jørgen S. Skriver fra savværket Norlund A/S er genvalgt som formand for bestyrelsen. Preben Rasmussen fra møbelvirksomheden Skovby Møbelfabrik A/S er valgt som ny næstformand.

Bestyrelsen har nu følgende sammensætning:

Jørgen Sølvsten Skriver, CEO, Norlund A/S (formand)

Preben Rasmussen, adm. direktør, Skovby Møbelfabrik A/S (næstformand)

Jens-Ole Staghøj, adm. direktør, Hammel Furniture A/S

Jørgen Kjersgaard, snedkermester, Aksel Kjersgaard A/S

Kaja Møller, adm. direktør, Fredericia Furniture A/S

Lars Brunsø, adm. direktør, Ry Sengefabrik A/S

Martin Nyrop-Larsen, adm. direktør, Hvalsø Savværk A/S

Michael Jensen, director supply chain, Nobia Denmark A/S

Niels Flemming Troelsen, indehaver, WO Interior A/S

Ole Mølby, indehaver, Vahle A/S

Steen Mikkelsen, adm. direktør, Davinde Savværk A/S

Sune Tobias Grollov, chief policy advisor, Velux A/S

Kontakter

For yderligere information kontakt branchedirektør i Træ- og Møbelindustrien, Lærke Flader, tlf. 2275 0415, e-mail lfla@di.dk

Følg pressemeddelelser fra Træ- og Møbelindustrien

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Træ- og Møbelindustrien

Træmangel skaber klimaproblemer: Danmarks selvforsyningsgrad af bæredygtigt træ skal fordobles30.8.2022 10:26:09 CEST | Pressemeddelelse

Danmark mangler bæredygtigt træ, og det er et stort klimaproblem. For træ er helt uundværligt for fremstillingen af klimavenlige bygninger, boliger og møbler. Træmanglen kalder derfor på en hurtig og langsigtet politisk handling. Brancheforeningen Træ- og Møbelindustrien (TMI) i DI ser et akut behov for en ny, ambitiøs skovplan, der skal fordoble Danmarks selvforsyning af bæredygtigt træ. Det skal ske ved at etablere 125.000 ha ny skov frem mod 2030 og ved at tilpasse modellen for urørt skov, så man ikke lukker ned for vigtig dansk træproduktion.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye