Træ- og Møbelindustrien

Folketingspolitikere besøger savværk i Ribe for at se, hvordan træ kan bidrage til et bedre klima

Del
Mere skov er en af de vigtigste løsninger på klimakrisen, som er et af folketingsvalgets store temaer. Derfor tager en række folketingspolitikere, kandidater og lokalpolitikere på besøg hos savværket Dansk Træemballage i Ribe og i en dansk klimaskov.

Pressen inviteres til en tur i skoven og på savværksbesøg

tirsdag den 25. oktober 2022 kl. 12:00-14:00

Dansk Træemballage A/S

Ørstedsvej 71, 6760 Ribe

Klimaet står højt på dagsordenen hos danskerne op til folketingsvalget. Fire ud af 10 danskere peger netop på klimaet og dets forandringer som deres største grønne bekymring i en ny meningsmåling fra Epinion.

Klimakrisen og mulige løsninger er omdrejningspunktet, når Dansk Træemballage, Træ- og Møbelindustrien i DI og Danske Maskinstationer og Entreprenører inviterer lokale politikere på tur i en dansk klimaskov og til en rundvisning på savværket for at drøfte, hvordan dansk træproduktion kan bidrage til et bedre klima.

På skovturen får politikerne mulighed for at blive klogere på, hvorfor skoven med dens store CO2-optag er et af vores bedste værktøjer til at løse klimakrisen, og hvordan bæredygtig træproduktion kan drives, så der tages hensyn til biodiversitet.

Politikerne vil efter skovturen deltage i en debat om, hvilke klimavisioner og konkrete politikker, de og deres respektive partier vil bringe med ind i en ny valgperiode. Herunder også hvordan de vil sikre fremtidens klimaskov og forsyningen af bæredygtigt træ.

Kontakter

Yderligere oplysninger og tilmelding til skovturen: chefkonsulent Simon Auken Beck, tlf. +452671 9651, e-mail siab@di.dk

Billeder

Information om Træ- og Møbelindustrien

Træ- og Møbelindustrien
Træ- og Møbelindustrien
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3434https://tmi.di.dk/

Følg pressemeddelelser fra Træ- og Møbelindustrien

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Træ- og Møbelindustrien

Træmangel skaber klimaproblemer: Danmarks selvforsyningsgrad af bæredygtigt træ skal fordobles30.8.2022 10:26:09 CEST | Pressemeddelelse

Danmark mangler bæredygtigt træ, og det er et stort klimaproblem. For træ er helt uundværligt for fremstillingen af klimavenlige bygninger, boliger og møbler. Træmanglen kalder derfor på en hurtig og langsigtet politisk handling. Brancheforeningen Træ- og Møbelindustrien (TMI) i DI ser et akut behov for en ny, ambitiøs skovplan, der skal fordoble Danmarks selvforsyning af bæredygtigt træ. Det skal ske ved at etablere 125.000 ha ny skov frem mod 2030 og ved at tilpasse modellen for urørt skov, så man ikke lukker ned for vigtig dansk træproduktion.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye