DI - Dansk Industri

Ny bestyrelse vil bekæmpe vandmangel og urenset spildevand

Del
DI Vand har den 25. maj fået nye medlemmer i bestyrelsen, der skal fremme vandbranchens rammevilkår og eksportforhold, så danske virksomheder også i fremtiden kan afhjælpe den globale vandkrise.

DI Vands bestyrelse består af 16 medlemmer, der repræsenterer vandindustrien bredt, og udover Helle Damm-Henrichsen er Peter Holme Jensen, Founder & CIO i Aquaporin, Ole Adeler, Adm. Direktør i Envidan, Mads Terkelsen, Market Director for Water i Rambøll, og Anders Liechti, CTO i DHI, nyvalgte i DI Vands bestyrelse. 

Formand for DI Vand Mads Sckerl:  

 • Det glæder mig, at vi har fået nogle meget kompetente nye medlemmer ind i DI Vands bestyrelse. Det er erfarne kræfter, der nu melder sig klar til at fremme at vandteknologi er højt på dagsordenen, og jeg ser frem til det kommende samarbejde. Samtidig vil jeg gerne takke dem, der ikke længere fortsætter i DI Vands bestyrelse – I har leveret en formidabel indsats. 

Chef for DI Vands sekretariat, Mads Helleberg Dorff:

 • Jeg er fantastisk glad for den nye bestyrelse, der ligesom den forhenværende repræsenterer vores medlemmer rigtig godt, så vi både står stærkt nationalt og internationalt. Med DI Vands nye bestyrelse er der skabt et rigtig godt udgangspunkt for at fortsætte det hårde arbejde med at styrke den danske vandbranche.

DI Vands bestyrelse:

 • Formand: Senior Vice President Mads Sckerl, Kamstrup A/S (teknologiproducenter og udvikler)
 • Næstformand: Senior Vice President Jens Brandt Bering, Niras A/S (rådgivende virksomheder)
 • Global Brand Manager Michael Ramlau-Hansen, AVK Holding A/S (teknologiproducenter og udvikler)
 • Founder & CIO, Peter Holme Jensen, Aquaporin (teknologiproducenter og udvikler)
 • Global Head Water & Wastewater Mads Warming, Danfoss Power Electj
 • Adm. dir. Ole Adeler, Envidan (rådgivende virksomheder)
 • Group Director Morten Riis, Grundfos Holding A/S (teknologiproducenter og udvikler)
 • Senior Vice President Brian Hansen, HOFOR (vand- og spildevandsforsyninger)
 • Partner Henriette Soja, Horten Advokatpartnerselskab (rådgivende virksomheder)
 • Adm. direktør Hans-Martin Friis Møller, Kalundborg Forsyning A/S (vand- og spildevandsforsyninger)
 • Divisional Manager Peter Lystbæk, Per Aarsleff A/S (entreprenører og øvrige)
 • Market Director, Water Mads Terkelsen, Rambøll (rådgivende virksomheder)
 • Director Jonathan Cope, RGS Nordic A/S (virksomheder med et væsentligt vandforbrug)
 • Chief Operating Officer Claus Homann, Aarhus Vand A/S (vand- og spildevandsforsyninger

Senior Vice President for Kamstrup A/S Mads Sckerl forsætter som formand, mens Senior Vice President i Niras A/S, Jens Brandt Bering forbliver næstformand. Samtidig siger DI Vand farvel til Kaj Stjernholm fra Stjernholm, Annette Raben fra Rambøll, Susie Sinding fra DHI, Gitte Godsk Dalgaard fra COWI, og Niels Møller Jensen fra Herning Vand.

Følg os på:

    

Kontakter

Chef for DI Vand, Mads Helleberg Dorff på 33773034/mahd@di.dk eller politisk konsulent Jakob Faber Hartig på 28556699/ jafh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Nyt udvalg skal sætte fokus på energieffektivisering28.9.2023 14:41:29 CEST | Pressemeddelelse

Danmark har brug for ny lovgivning, der fremmer energieffektivisering. Derfor har DI's generalforsamling besluttet at nedsætte et nyt udvalg, der skal give konkrete forslag og rådgivning til, hvordan Danmark skal fremme energieffektivitet. Energieffektivitet er sammen med grøn energi en af de vigtigste byggesten til at nå de ambitiøse klima- og energimål hurtigt og billigt samtidig med, at området byder på betydelige nationale og internationale forretningsmuligheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum