Fonden for Entreprenørskab

Årets entreprenørskabsunderviser 2023 er fra Copenhagen Business Academy

Del

Maria Zoey Sommer fra Copenhagen Business Academy blev torsdag kåret som årets entreprenørskabsunderviser ved DM i Entreprenørskab for studerende på videregående uddannelser. Samtidig blev Copenhagen Business Academy hædret som årets entreprenørielle uddannelsesinstitution.

Innovation og entreprenørskabsunderviser Maria Zoey Sommer blev torsdag kåret som årets entreprenørskabsunderviser 2023. Kåringen fandt sted, da Fonden for Entreprenørskab afviklede DM i Entreprenørskab som er finalen på undervisningsprogrammet Start Up Programme - et program, der styrker de entreprenørielle kompetencer hos studerende på videregående uddannelser. Kåringen fandt sted i den gamle børssal hos Dansk Erhverv.

Det er de studerende, der indstiller til prisen, og det har de gjort med bl.a. disse sætninger:

- Hun er virkelig god til at lade os lære af andre uden for cphbusiness. Hun har arrangeret mange events og møder, som har inspireret os og givet os nye færdigheder.
- Hun er oprigtigt interesseret i vores projekter.
- Hun har udstyret mig med en værktøjskasse, jeg kan bruge til at starte egen virksomhed, og så er hun eminent til at kombinere teori og praksis.

Maria Zoey Sommer var både overrasket og glad, da hendes navn blev nævnt som årets vinder.
- Det er en kæmpe ære! Især fordi det er de studerende, der synes, at jeg gør noget rigtigt. Jeg har selv været iværksætter, og jeg bruger meget mine egne erfaringer i undervisningen. Jeg har haft meget fokus på hele processen fra idé til lancering, og gør hvad jeg kan for at klæde dem godt på, så de undgår de dumme og dyre begynderfejl, siger hun.

Mere hæder til CPHbusiness
Copenhagen Business Academy råder ikke bare over årets entreprenørskabsunderviser. Skolen, der tilbyder erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, løb også med titlen som Årets Entreprenørielle Uddannelsesinstitution.

Det glæder Fonden for Entreprenørskabs direktør, Christian Vintergaard, at undervisere og skoleledelser prioriterer at give de studerende kompetencer til at skabe nye ting, forandre rutiner og arbejdsgange og i det hele taget gøre en forskel i verden.

- Med vores programmer og konkurrencer til forskellige uddannelsesniveauer er vi med til at sætte rammerne for entreprenørskabsundervisning i hele kongeriget. Men vores rammer er intet værd uden de undervisere, som dag efter dag, måned efter måned yder en uvurderlig indsats i undervisningslokalerne og klæder de unge på til at føre deres idéer helt frem til virksomheder, siger Christian Vintergaard.

Fotos: Rasmus Degnbol

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Om Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab vil inspirere børn og unge og give dem evnen til at tænke og agere entreprenant og innovativt, så de kan lykkes i en global og omskiftelig verden. Det gør Fonden ved at hjælpe skoler og uddannelser med at fremme entreprenante og innovative evner hos elever og studerende. Fonden fungerer desuden som nationalt videncenter for opsamling, udvikling og udbredelse af viden om entreprenørskabsundervisning på alle niveauer af uddannelsessystemet.

Følg pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum