PwC

Julie Søgaard Greisen fra Novozymes kåres som Årets Rising Star 2023

Del

Årets unge talenter med potentiale til at blive næste generation af CFO’er er kåret, og blandt årets to vindere er Julie Søgaard Greisen, Head of Corporate FP&A hos Novozymes. Prisen blev overrakt torsdag den 1. juni ved eventet CFO’ens Agenda 2023 hos PwC i Hellerup.

Julie Søgaard Greisen er Rising Star 2023
Julie Søgaard Greisen er Rising Star 2023

Julie Søgaard Greisen er 37 år og Head of Corporate FP&A hos Novozymes. Hun er uddannet M.Sc. i Finance & Strategic Management i 2011 fra CBS. Efter endt studie startede hun sin karriere i Nestlé, hvor hun var en del af deres Finance & Control Graduate Program. 

I 2015 skiftede hun over til Novozymes, og hun har siden da arbejdet sig op til sin nuværende stilling som Director, Head of Corporate FP&A, med ansvaret for at drive og udvikle corporate financial processes og performance management. I sin nuværende stilling sidder hun med ledelsesansvar for ca. 12 medarbejdere og har tidligere siddet med ledelse af større teams.

“Julie Søgaard Greisen besidder stærke kompetencer indenfor finansielle analyser, stakeholder management, ledelse, M&A m.m. I Novozymes har Julie Søgaard Greisen bidraget til at skabe solide beslutningsgrundlag for bestyrelsen, der er funderet i gennemarbejdede analyser og stærk stakeholder-involvering og koordinering,” hedder det i begrundelsen fra juryen.

Blandt Julie Søgaard Greisens væsentligste resultater er implementering og udarbejdelse af nyt finansielt årshjul samt hendes involvering i Novozymes og Chr. Hansen-fusionen, der har ledt til nye arbejdsopgaver i form af ledelse af et integration track. 

“Julie Søgaard Greisen er blevet udvalgt som årets Rising Star 2023 på baggrund af sine solide finansielle kompetencer, der spænder bredt og inkluderer mange varierende kompetencer samt hendes fokus på god ledelse og teamwork. Derudover har hendes nøgleposition i fusionen mellem Novozymes og Chr. Hansen været en vigtig faktor i udvælgelsen,” lyder det videre i begrundelsen fra juryen. 

Om prisen
Dette års priser blev uddelt af PwC i samarbejde med Zeuthen Storm den 1. juni kl. 14:30-18:00 ved eventet CFO’ens Agenda 2023 hos PwC i Hellerup.

Til CFO’ens Agenda 2023 sætter PwC fokus på, hvordan ESG transformerer finansfunktionen og CFO-rollen på både et strategisk og operationelt niveau. Du vil bl.a. kunne høre indlæg fra Frances Iris Lu, Vice President, Head of Sustainability & ESG, Danfoss, og Anders Götzsche, CFO, VELUX. 

Øvrige priser
Ud over Julie Søgaard Greisen fra Novozymes kåres også Alanis Kraujalis, SVP, Head of Finance for Mining hos FLSmidth som Årets Rising Stars 2023. Prisen som Årets CFO 2023 gik til Lars Green, CFO for Novozymes. Ved samme lejlighed uddeltes prisen for Årets Bedste Årsrapporter 2023: Royal Unibrew kåres med C25 Regnskabsprisen, Arla Foods kåres med Regnskabsprisen+ og Novo Nordisk kåres med Særprisen. 

Den uafhængige jury for Årets Rising Stars:

 • Hans Carstensen, CFO, Egmont
 • Mette Ingeman Pedersen, vinder af Rising Stars 2020 og CFO, Power-to-X, Topsoe
 • Søren Westh Lonning, CFO, Danish Endurance
 • Anders Lonning Skovgaard, Executive Vice President og CFO, Coloplast
 • Kirstine Ingstrup Andersen, Regional HR Business Partner, A.P. Møller-Mærsk
  - faciliteret af Mikael Frederiksen, Zeuthen Storm, og Lars Baungaard, PwC. 


Generelt vurderes kandidaterne på baggrund af følgende kriterier:

 • Har solide kompetencer indenfor økonomi
 • Har skabt værdi for virksomheden
 • Har potentiale til at udvikle sig yderligere
 • Har gode kommunikationsevner
 • Har udvist stærke ledelsesresultater.

Kontakter

Om PwC

I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi ca. 300.000 PwC'ere i 156 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen … 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

Unge i Gentofte Kommune får privatøkonomi på skoleskemaet7.9.2023 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Undersøgelser viser, at alt for mange unge kommer i økonomiske vanskeligheder tidligt i livet, og tidlige gældsproblemer kan få konsekvenser langt ind i voksenlivet. Med undervisningsforløbet ’Ung privatøkonomi’ klæder PwC folkeskoleelever i 8. klasse på med forståelse for økonomi, ansvarligt forbrug og personligt lederskab. I slutningen af august starter tiltaget op i Gentofte Kommune.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum