Ny indkøbsdirektør til Lidl Danmark

Del

Maria Lovecchio fra Italien bliver ny indkøbsdirektør i Lidl. Maria kender dagligvarekæden særdeles godt, da hun har arbejdet i Lidl i over 14 år. Maria kommer blandt andet med stor erfaring fra indkøbsafdelingen i Lidl Italien og som indkøbsdirektør i Lidl Slovenien – nu glæder hun sig til at bidrage til væksten i Lidl Danmark.

Maria Lovecchio er Lidl Danmarks nye indkøbsdirektør. Maria overtager efter Rasmus Pape, der de seneste tre år har ageret indkøbsdirektør i Lidl Danmark med flotte resultater:

”På vegne af Lidl vil jeg gerne takke Rasmus for hans lange og flotte indsats – både her i Danmark og i Tyskland. Jeg ønsker ham kun alt det bedste videre frem. Nu glæder jeg mig til at byde Maria Loveccio velkommen på vores danske team og arbejde sammen om Lidls udvikling i Danmark. Det er en spændende tid at være dagligvarekæde i, og vi har store ambitioner, som jeg ved, Maria vil være med til at løfte,” fortæller Jens Stratmann, adm. direktør i Lidl Danmark.

Maria kommer oprindeligt fra Italien, hvor hun også begyndte sin Lidl-karriere. For over 14 år siden startede hun i Lidl Italien og har siden arbejdet i indkøbsafdelingen i Lidl Italien, hvor hun især beskæftigede sig med indkøb og marketing. Senest har hun været indkøbsdirektør i Slovenien. Maria er derfor også et godt eksempel på, hvordan man kan gøre karriere i Lidl ­– både regionalt og internationalt.

”Jeg glæder mig ekstremt meget til at komme i gang. Det er spændende at starte på et nyt marked og kunne dele gode erfaringer fra andre lande, men det er også helt særligt at få lov til at dykke ned i og blive klogere på de danske forbrugere og bidrage til at sikre, at vi har det på hylderne, de efterspørger,” siger Maria Lovecchio og fortsætter:

”At tiltræde som indkøbsdirektør i en tid som nu, hvor Lidl lige har meldt ud, at man vil udfase al tobak inden udgangen af 2028, er virkelig stærkt. Personligt er jeg selv af den faste overbevisning, at vi gennem viden og tillid når ambitiøse mål ­– og her er udfasningen af tobak bestemt et af dem. I den kommende tid vil jeg bruge meget tid i landets Lidl-butikker og møde både personalet og kunderne.”

Maria Lovecchio har sin første officielle arbejdsdag til august.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Nu bliver hverdagen billigere for danskerne: Dagligvarekæden Lidl sænker prisen på 150 hverdagsvarer3.8.2023 06:01:00 CEST | Pressemeddelelse

I marts måned var discount-supermarkedet Lidl de første til at sænke priserne på udvalgte basisvarer. Fra den kommende søndag vil danskerne opleve nye faste lave priser på yderligere 150 hverdagsvarer, der inkluderer alt fra brød, pålæg, mejeri, husholdningsartikler og andre basisvarer. Dette skyldes ikke kun positive leverandørforhandlinger, men også at Lidl aktivt har besluttet at tilbyde kunderne billigere hverdagsvarer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum