Krigsmuseet

Hold en aktiv sommerferie på Krigsmuseet

Del

Når sommerferien rammer, kan børn og voksne dykke ned i Danmarks spændende krigshistorie, kaste med kanonkugler, skyde med nerf-guns, slippe fantasien løs i det kreative værksted og en masse andet på Krigsmuseet.

I sommerferien er der både noget til krop og hjerne for alle aldre på Krigsmuseet.

Gæsterne kan dykke ned i nogle af museets mange sjældne og finurlige genstande som den 100 år gamle kiks fra Slaget ved Isted, søhelten Peter Wessels hårtot (der er en kærlighedshistorie gemt her) eller det sønderbombede, pansrede køretøj, der blev ramt af en vejsidebombe i Afghanistan.

I det kreative værksted er alle velkomne til at udfolde de kreative evner og prøve at lave en papirbåd, folde en fisk af papir, tegne et havuhyre og meget mere. Det er bare at slippe fantasien løs og lade hænderne gøre arbejdet.

Trænger kroppen til at blive brugt, er det muligt at prøve at kaste med kanonkugler, skyde til måls på museets NERF-gun bane eller lade en skibskanon.

Når det er tid til lidt afslapning, kan både børn og voksne smide sig i en hængekøje og ligge og lytte til spændende historier fra livet ombord på de store krigsskibe.

I Tøjhusgården kan gæsterne trække lidt frisk luft og se en vaskeægte Leopard 1 kampvogn magen til dem, der bliver sendt til Ukraine.

Praktisk info:

Dato: 26. juni til og med 3. august
Tidspunkt: 10-17
Pris: Voksne 95 kr. | Børn under 18 år er gratis

Nøgleord

Kontakter

Links

Om Krigsmuseet

På Krigsmuseet kommer du tæt på Danmarks krige og krigshistorie.I vores udstillinger kan du rejse med en ung dansk soldat til det krigshærgede Afghanistan, gå på opdagelse blandt modellerne af historiske krigsskibe fra den danske flåde, udforske historierne om 21 danske krige de seneste 500 år og se nærmere på vores skatkammer, der rummer enestående krigsklenodier fra hele verden.

Følg pressemeddelelser fra Krigsmuseet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krigsmuseet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye