Ishøj Kommune

Ishøj Kommune inviterer til gratis koncerter og teater

Del

Igen i år inviterer Ishøj Kommune til udendørs koncerter i Ishøj Byhave, og i år bliver det lidt anderledes end det plejer. Du kan i år både opleve musik og teater for både børn og voksne, når der inviteres til ’Kulturium Sommerdage i Byhaven’.

Noget er, som du kender det, og noget er nyt, når Ishøj Kommune inviterer til 'Kulturium Sommerdage i Byhaven'.

Som sædvanlig vil der være et arrangement i hver sommermåned - 17. juni, 15. juli og 19. august. Arrangementerne varer fra kl. 13 til 17. Ved hvert arrangement er der to koncerter – en kl. 14 og en kl. 15.45. 

Til Kulturium Sommerdage i Byhaven den 17. juni er der besøg af teatergruppen HeartBeat Group med børneforestillingen Lods Hans, der opfører klimateater. Derudover kan du opleve teatergruppen Don Gnu, der udfører akrobatisk teater, Bo Evers Band og Henning Stærk Band, der spiller nyt og gammelt materiale. 

Lørdag den 15. juli er der besøg af Musiksanseriet med børnekoncerten Jorden Rundt. Sådan Cirka vil optage endnu en historisk podcast om, hvordan Sådan Cirka den danske historie hænger sammen. Den Gamle Sangskat underholder med de store gamle danske sange med mulighed for at synge med, og Back To Back slutter eftermiddagen med deres hitrække. 

Lørdag den 19. august kan du deltage i en performativ havevandring i byhaven (begrænset antal pladser). Derudover lægger Marie Frank Trio, Samba da Gente og Erann DD vejen forbi Ishøj.       
Alle dage er der desuden besøg fra foreninger, Kulturium Ishøj Bibliotek og Ungdomsskolen, der sælger kebab. Derudover sælger Kulturium Musikteater drikkevarer og snacks.  

Så alt i alt venter en hed sommer i Ishøj Byhave, med masser af god underholdning og forhåbentlig godt vejr. Du skal ikke hente billetter. Man skal bare dukke op i byhaven. 

Se mere info musikteatrets hjemmeside via kulturium.dk eller detskeriishoj.dk.

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum