Lidl Danmark

Lidl bliver hovedsponsor for UCI WorldTour holdet Lidl-Trek

Del

Lidl udvider sit engagement i cykelsporten og bliver hovedsponsor og strategisk partner for UCI WorldTour holdet Lidl-Trek. Det langsigtede partnerskab med et af de førende hold inden for international cykelsport begynder med kvindernes Giro d'Italia d. 30. juni 2023 og mændenes Tour de France d. 1. juli 2023.

Et partnerskab, der ikke kunne passe bedre: To internationale brands forenet af deres forpligtelse til at præstere. Sammen har Lidl og Trek ambitiøse planer: At bygge hold på den internationale cykelscene, der begejstrer og inspirerer cykelfans, næste generation af kvindelige og mandelige mestre samt alle ryttere, motionister og konkurrenceryttere. Som partnere har Lidl og Trek ikke kun fokus på sportslig succes, men også på sundhed, motion samt bevidst ernæring. Det er grundlæggende vigtigt for begge virksomheder at fremme en sund og aktiv livsstil som en del af deres sociale ansvar.

"Vi ønsker at være en rollemodel for cykling, og derfor er vi glade for at støtte et stærkt, mangfoldigt hold af internationale topatleter. Vi er overbeviste om, at sund ernæring og en aktiv livsstil – formet af sport og motion – styrker menneskers trivsel. Ligesom vores Lidl-produkter er tilgængelige for alle, er cykling en sport for alle og velegnet for alle, der gerne vil være mere aktive i hverdagen. Vi ønsker at dele dette budskab med så mange mennesker som muligt,“ siger adm. direktør i Lidl Danmark, Jens Stratmann.

"En del af vores mission er at yde fremragende kundeservice til vores kunder, og her er det klart, at Lidl har samme tankegang," siger Trek-præsident, John Burke, og fortsætter: "Vi ser frem at arbejde tæt sammen om at bygge de bedste cykelhold i verden og samtidig inspirere flere til at bruge deres cykler."

Nøgleord

Kontakter

Lidl

Lidl er en del af Schwarz Group, som er en af de førende detailvirksomheder i Tyskland og Europa, med hovedkvarter i Neckarsulm, Tyskland. Lidl driver i øjeblikket flere end 12.000 butikker og over 200 varedistributions- og logistikcentre i 31 lande.

Trek

Trek Bicycle er en global leder inden for design og fremstilling af cykler og relaterede produkter. Trek mener, at cyklen kan være en simpel løsning for mange af verdens mest komplekse problemer og er forpligtet til at nedbryde de barrierer, der forhindrer folk i bruge cykler oftere til transport, rekreation og inspiration.

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidl Danmark er ny hovedpartner på Madens Folkemøde22.3.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Når Madens Folkemøde slår dørene op 31. maj - 1. juni 2024, er det med en ny hovedpartner ved bordet. Lidl Danmark og Madens Folkemøde har indgået et partnerskab, som blandt andet betyder, at der i 2024 er særligt fokus på relationen mellem sundhed og mad, at Lidl Danmark bakker op om Ungdommens Madmøde, og at Madens Folkemøde får besøg af Lidl Danmarks danske producenter fra En Bid af Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye