Luger

Norske Cezinando er klar til at skabe en kæmpe lørdagsfest, når han besøger Danmark den 11. november 2023

Del

En samlet musikpresse og en stadig voksende fanskare har rost Cezinando for sit unikke musikalske univers lige siden, at han udgav sin debut ’Cez 4 Prez’ som 16-årig. Den 11. november 2023 kan han opleves i Store VEGA i København.

Der kan ikke være tvivl om, at Cezinando er på vej til at blive én af de mest spændende musikalske stjerner i norden, der udspringer fra 10’erne. Med udgivelser som ’Noen ganger og andre’, ’Et godt stup i et grunt vann’ og ’Samtidig’ har han for alvor cementeret sin position som en af de helt store spillere på den norske musikscene. Cezinando har længe præget de norske radiostationer, hitlister og prisuddelings shows, og er blevet belønnet med en lang række priser ved Spellemannprisen, som er Norges svar på Danish Music Awards. Han er blandt andet blevet tildelt Spellemannpriser i kategorierne ’Årets Tekstforfatter, Årets Sangskriver, Årets Urban, samt Årets Album’. Han har også markeret sig som en enestående liveartist, og har taget de norske koncertgængere med storm grundet sine eksplosive shows. I 2020 udgav han sit femte album, ’Et godt stup i et grunt vann’, og spillede samme år en udsolgt koncert på ’Sentrum Scene’ i Oslo.
”Cezinando er virkelig noget af det mest kreative og spændende, vi har i Norge, næsten uafhængigt af kulturudtryk. Koncertbilletten kunne koste 10.000 kroner, og det havde været det værd”, udtalte NRK’s anmelder, Espen Borge, efter koncerten i Oslo tilbage i 2020.

Nu er Cezinando atter klar i live-sammenhæng, og han glæder sig til at komme ud og spille en masse ny- og gammel musik for sit stadig voksende publikum.

Koncertdato: 11. november 2023, Store VEGA, København.

Billetpriser: 295 kr. + gebyr

Billetsalget starter onsdag d. 31. maj kl. 10.00 via Luger.dk, Vega.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Luger

Luger
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

https://luger.dk/

Luger er et af Skandinaviens førende booking, koncert- og festivalarrangører. Vi arrangerer koncerter med både lokale og internationale artister i hele Europa, samt en række festivaler i Sverige.

Følg pressemeddelelser fra Luger

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Luger

Nye Datoer: Grundet udsolgte shows i alle byer, tilføjes der nye datoer til Andreas Odbjergs kommende danmarksturné16.8.2023 10:00:00 CEST | Nyhed

Til foråret 2024 tager Andreas Odbjerg på sin danmarksturné, Hele Molevitten Tour. Grundet udsolgte shows og stor efterspørgsel på billetter er der netop tilføjet nye datoer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Alle Datoer: Skråen Royal Stage, Aalborg. 15. marts (Ny dato) 16. marts (Udsolgt) Train, Aarhus. 21. marts (Ny dato) 22. marts (Udsolgt) 23. marts (Udsolgt) Posten, Odense. 28. marts (Ny Dato) 29. marts (Udsolgt) 30. marts (Udsolgt) Store VEGA, København. 4. april (Ny Dato) 5. april (Udsolgt) 6. april (Udsolgt) 🎫Billetter til de nye shows er i salg fra fredag kl. 10.00 via luger.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum