TV 2 Danmark

TV 2 viser Holger Runes kampe ved French Open

Del

Danske tennisfans kan glæde sig til at se formstærke Holger Runes kampe ved grand slam-turneringen French Open på TV 2 Play og TV 2 Sport X.

TV 2 har erhvervet licens af rettighedshaveren Warner Bros. Discovery til at vise udelukkende Holger Runes kampe ved det forestående French Open, hvor den 20-årige dansker er blandt favoritterne.

- Vi oplever en fantastisk interesse for Holger Rune, og derfor er det meget attraktivt for os at få adgang til at vise hans kampe i French Open, som måske er den grand slam-turnering, han har størst mulighed for at vinde. Holger Rune har momentum i øjeblikket. Det så vi, da han nåede finalen i Rom i sidste weekend, så vi er glade for også at kunne tilbyde vores seere at se Holger Runes kampe i French Open, siger TV 2s sportschef Frederik Lauesen.

TV 2 og TV 2 Sport X viser udelukkende Holger Runes kampe ved French Open. Alle kampe fra grand slam-turneringen, inklusive Holger Runes kampe, kan ses på Eurosport og discovery+.

Holger Runes første modstander i French Open bliver amerikaneren Christopher Eubanks, som er nummer 75 på verdensranglisten, og danskeren, som rangerer som nummer seks i verden, kan først møde verdensetteren Carlos Alcaraz og Novak Djokovic i en eventuel finale på Roland Garros i Paris.

Hvis seedningerne i French Open holder, møder Holger Rune argentineren Sebastian Baez i anden runde, serbiske Miomir Kecmanovic i tredje runde, amerikaneren Taylor Fritz i ottendedelsfinalen og nordmanden Casper Ruud i kvartfinalen.

Lykkes det Holger Rune at besejre Casper Ruud og dermed gentage kunststykket fra sidste uges ATP Masters 1000-turnering i Rom, så bliver det potentielt til et gensyn i semifinalen ved French Open med russeren Daniil Medvedev, som danskeren tabte til i finalen i den italienske hovedstad. 

TV 2 forlængede for nylig rettighederne til ATP Tour til og med 2026 og har også rettighederne til at vise WTA Tour med Clara Tauson til udgangen af 2026.

Nøgleord

Kontakter

Jacob PanumPR-konsulent

Sport, nyheder og TV 2 NEWS

japa@tv2.dk

Billeder

TV 2 har købt licens til at vise Holger Runes kampe ved French Open. (Foto: Aleksandra Szmigiel/Reuters/Ritzau Scanpix/TV 2)
TV 2 har købt licens til at vise Holger Runes kampe ved French Open. (Foto: Aleksandra Szmigiel/Reuters/Ritzau Scanpix/TV 2)
Download

TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

Følg pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum