VVS'23

Succesfuld VVS’23: På niveau med de internationale messer

Del

Masser af besøgende, løsninger til energioptimering og de hidtil største stande. VVS’23 er også på andendagen en succes, og messen i Odense Congress Center er på niveau med de internationale messer. Både i forhold til udstillerne, produktnyheder og virksomhedernes klimaregnskab.

Efter en forrygende start på VVS’23, hvor rekordmange besøgende lagde vejen forbi Odense Congress Center, blev andendagen endnu en succes. Hele dagen strømmede besøgende ind i de fire haller og ud på standene til de flere end 180 udstillere.

Det var derfor to glade arrangører af VVS’23, som kunne berette om begejstrede besøgende og god stemning blandt udstillerne i de fire haller.

- Det har været en fornøjelse at gå rundt i hallerne i de første to dage, for jeg kan virkelig mærke, at udstillerne er glade og tilfredse. Der har været et bredt spænd i besøgende, som har lagt vejen forbi standene, og flere af udstillerne har også fået nye leads med hjem, siger medarrangør og direktør for VELTEK, Per Rømer Kofod.

Også messe- og eventchef for Odense Congress Center, Morten Ihlow, kan mærke glæden blandt udstillerne.

- For os er det jo altid en fornøjelse, når vi har fuldt hus, og det har vi med VVS’23. Både på messens første dag, og især i dag, har vi tydeligt kunne høre, hvor mange besøgende, der har fundet vej til VVS-messen. Den velkendte messesummen, og de mange folk på gangene i de fire haller, minder os om tiden før corona, så derfor er forventningerne til årets messe også høje, siger Morten Ihlow.

Varmepumper, vandbesparing og blødgøringssystemer i fokus

Der er tydelige tendenser at spore til årets messe. Udviklingen går kun én vej og det er fremad, så det, der især var nyt ved messen i 2021, ses nu i helt nye og opgraderede versioner, der kommer til at revolutionere branchen fremadrettet.

- Det er varmepumper, fjernvarmeunits og vandbehandlingssystemer, der præger årets messe i stor stil. Både vandbehandlingssystemer og varmepumper så vi også i VVS’21, men det er nu, det for alvor rykker. Varmepumperne er blevet intelligente og kan blandt andet tale sammen med solceller på taget og vejrudsigterne. Den store mængde af fjernvarmunits er også meget interessant som en komplet erstatning af gaskedler, som slet ikke er i spil på årets messe, siger Per Rømer Kofod.

En virkelig flot messe på internationalt niveau

Årets messe byder på rekordstore stande og alle Odense Congress Centers fire haller er fyldt til bristepunktet. Ud over standenes størrelse har de også fået et ekstra løft visuelt.

- VVS-messen er altid en flot messe, men i år er der virkelig gjort noget ud af det. Det er spændende at se, hvordan vores haller er udnyttet helt optimalt – også i højderne med stande i to etager, fortæller Morten Ihlow, messe- og eventchef, Odense Congress Center.

Medarrangør Per Rømer Kofod er meget enig: - Som arrangør er det jo helt fantastisk, at vores messe er så populær, at den er udsolgt, og vi har en venteliste. Der er nogle virkelig store stande, og det er stande, som faktisk er på niveau med, hvad man normalt ser på de helt store, internationale messer. Så det er meget tilfredsstillende at kunne konkurrere med dem, udtaler Per Rømer Kofod.

Det er også noget som ifølge VELTEK-direktøren passer helt ind i tiden, hvor klimaregnskab og bæredygtighed er noget, virksomheder skal forholde sig til.

- Klimaregnskab, ESG og bæredygtighed er jo noget, man skal til at rapportere om. Så der er det jo ekstra interessant, at vi her i Danmark kan lave en messe, der har så højt et niveau, så man kan tilvælge at samles i bilerne og køre til messe i sit eget land i stedet for at booke flysæder og flyve til resten af Europa for at tage på messe én eller to dage, afslutter Per Rømer Kofod.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om VVS’23

VVS’23 er Danmarks største fagmesse for vvs-branchen. Messen arrangeres i samarbejde mellem brancheorganisationen VELTEK og Odense Congress Center. Messen bliver afviklet hvert andet år og udgør et populært mødested for hele vvs-branchen.

VVS-messen tiltrækker fagfolk fra hele landet, der samles midt i Danmark på Odense Congress Center til tre dage med netværk og faglighed i højsædet. Her møder du de skarpeste faghjerner, oplever tidens trends og tendenser, hører om højaktuelle temaer og ser virksomhedernes innovative løsninger på helt tæt hold.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye