VVS'23

VVS’23 – Det længe ventede mødested for hele branchen

Del
I næste uge byder VVS’23 hele VVS-branchen velkommen i Odense. Det er 16. gang, at fagmessen løber af stablen, men alligevel har det sjældent været vigtigere at kunne samle Danmarks fagfolk under ét tag til at diskutere og mødes om de højaktuelle, nye trends, produkter, problemstillinger og fremtidsmuligheder, som Europas energikrise har resulteret i.
Stemningen var i top ved VVS'21 - om en uge gentages succesen til VVS'23
Stemningen var i top ved VVS'21 - om en uge gentages succesen til VVS'23

Hvad koster energi? Spørger man VELTEK’s direktør og medarrangør af VVS’23, Per Rømer Kofod, var det de færreste danskere, der kunne svare på det spørgsmål for blot halvandet år siden.

I dag er det anderledes. Energioptimering er pludselig kommet på alles læber som følge af Europas store energikrise, som har været mærkbar for forbrugere, virksomheder og institutioner hen over vinteren 2022-2023.

Der er med andre ord blevet vendt op og ned på befolkningens generelle interesse for energieffektivitet, vandbesparelse og grøn omstilling, og det er noget, som VVS-branchen handler på, og som besøgende på VVS’23 kan se frem til at blive klogere på i hallerne i Odense Congress Center den 24.-26. maj.

En længe ventet messe med kvaliteten i højsædet
Selvom det er 16. gang, at VVS-messen åbner dørene til tre dage med netværk, ny viden, sparring, partnerskaber og inspiration, er der store forventninger. Messen er udsolgt, og det tegner til, at de flere end 180 udstillere er i topform med større stande end nogensinde før.

Arrangørerne har da også gjort deres for at sikre, at messen bliver en succes for både gæster og udstillere – blandt andet har alle udstillere fået adgang til Odense Congress Centers helt nye og innovative læringsplatform: Messeakademiet. Der har udstillerne fået tips om alt fra standens indretning i forskellige zoner, modtagelse af gæsterne samt dialog, imødekommenhed og opfølgning takket være hjælp fra eksperterne i Faust Dyrbye A/S. Et samarbejde, som messeafdelingen i Odense Congress Center er meget tilfreds med.

- Vi er specialister i at samle mennesker til messer og events, og vi tænker selvfølgelig meget over, hvordan vi hele tiden kan nytænke og optimere oplevelsen for vores udstillere og gæster, fortæller Morten Ihlow, messe- og eventchef hos Odense Congress Center, og fortsætter:

- Det gav derfor rigtig god mening, at vi skulle alliere os med Faust Dyrbye og få skræddersyet et produkt, der giver merværdi til vores udstillere – og dermed også gæsterne til vores events. VVS-messen er én af vores absolut største messer, så vi er meget glade for at kunne bidrage til at kvalitetssikre så stort et event.

Fokus på faglighed, optimering og nye vaner
Kvaliteten har da også altid været vigtig for både VELTEK og Odense Congress Center. Ud over at være platform for de mange udstilleres helt nye produkter, lanceringer og branchens kommende trends, byder VVS-messen på Fagligt Forum, der igen i år udfolder sig med nøje udvalgte oplæg på Fagscenen.

Men som noget helt nyt bliver Fagscenen delt af IDA Energi på åbningsdagen. Noget, som også er med til at understrege det øgede fokus på energioptimering.

- Når energikriser rammer, følger energieffektivitet altid trop som en af de lavthængende frugter til at afbøde virksomhedernes og forbrugernes øgede energiomkostninger, forklarer VELTEK’s direktør, Per Rømer Kofod. Han fortæller desuden:

- Vi har som messearrangører det erklærede mål, at alle gæster skal være blevet klogerere efter et besøg på fagmessen. Enten i form af inspiration til nye forretningsområder eller i form af ny fagviden relateret til udførelsen af VVS-installationer i praksis. Derfor har vi også i år fagscenen med på messen, hvor Fagligt Forum og IDA Energi-arrangementer afholdes.

Sidstnævnte kommer blandt andet til at omhandle varmeforsyning og herunder varmepumper, der – ligesom i 2021 – vil være prioriteret på VVS’23, og der er selvfølgelig tale om de nyeste af slagsen med innovative, tekniske finesser.

Også drikkevandssystemer, en verden af vandbesparende løsninger samt berøringsfri teknologi vil du kunne glæde dig til at dykke ind i, når du går rundt til VVS’23 i de fire fyldte haller.  

Der er med andre ord masser af interessante tendenser at glæde sig til at opleve på VVS’23, og det tegner til, at VVS-messen i det hele taget går en spændende fremtid i møde.

Praktisk
VVS’23 løber af stablen den 24.-26. maj i Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ.

Fagmessen er åben fra kl. 8.30-16.00 onsdag og torsdag samt 8.30-15.00 om fredagen.
Det er gratis at deltage, og du skal forhåndsregistrere dig på vvs-messen.dk for at få din adgangsbillet.

Nøgleord

Kontakter

Michael Helm
Projektleder, VVS’23
Odense Congress Center
E-mail: mh@occ.dk
Tlf.: 2047 0924

Billeder

Stemningen var i top ved VVS'21 - om en uge gentages succesen til VVS'23
Stemningen var i top ved VVS'21 - om en uge gentages succesen til VVS'23
Download
Opbygningen til VVS'23 er i fuld gang - Jyske Bank Arena
Opbygningen til VVS'23 er i fuld gang - Jyske Bank Arena
Download
VVS'23 tager snart form
VVS'23 tager snart form
Download
Der er øje på de helt små millimetermål, når udstillerne ankommer
Der er øje på de helt små millimetermål, når udstillerne ankommer
Download

Links

Information om VVS'23

VVS'23
VVS'23
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

https://vvs-messen.dk/

VVS’23 er Danmarks største fagmesse for vvs-branchen. Messen arrangeres i samarbejde mellem brancheorganisationen VELTEK og Odense Congress Center. Messen bliver afviklet hvert andet år og udgør et populært mødested for hele vvs-branchen.

VVS-messen tiltrækker fagfolk fra hele landet, der samles midt i Danmark på Odense Congress Center til tre dage med netværk og faglighed i højsædet. Her møder du de skarpeste faghjerner, oplever tidens trends og tendenser, hører om højaktuelle temaer og ser virksomhedernes innovative løsninger på helt tæt hold.