Ishøj Kommune

Kom og få gode råd til hvordan du gør din have vildere

Del

Vild have ekspert Signe Schrøder kommer til Ishøj onsdag den 7. juni og giver gode råd til, hvordan du med simple tiltag kan være med til at forskønne og øge biodiversiteten i din have, grønne fællesarealer eller på altanen

Foto: Line Hjort Islington
Foto: Line Hjort Islington

Biodiversitet er det mylder af liv, som findes i form af dyr, planter, svampe, bakterier og alt levende i naturen. Desværre står det ikke godt til med biodiversiteten i Danmark og globalt set. Arter forsvinder i et alarmerende tempo.

Heldigvis får flere og flere interesse i at være med til at vende nedgangen i biodiversitet til fremgang. Men hvad kan man egentlig selv gøre for at skabe levesteder for plante- og dyreliv, der hvor man bor.

Kom og få gode råd, når Ishøj Kommune i samarbejde med vild have konsulent Signe Schrøder inviterer til vild have arrangement onsdag den 7. juni kl. 17-19 på Strandgårdskolens udearealer ved Vejleåparken.

Tilmelding: Skriv til lenro@ishoj.dk senest den 1. juni.

Forplejning: Sandwich og vand

Om Signe Schrøder

Signe Schrøder holder løbende foredrag om vild natur og har uddannet 950 vild-havementorer i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening og Praktisk Økologi. Som rådgiver har Signe gennemført vild-natur projekter i samarbejde med bl.a. KFUM-spejderne, Danmarks Naturfredningsforening, Dyrenes Beskyttelse og Dansk Ornitologisk Forening.

Kontakter

Lennie Rotvit: lenro@ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye