Region Sjælland

Naturen som hjælper: PsykInfo inviterer til gåtur på Møn

Del

Hop i traveskoene og kom med på en gåtur i naturen ved Møns Klint, når PsykInfo Region Sjælland tirsdag den 6. juni inviterer til arrangementet Naturen som hjælper. Gåturen ledes af naturguide og forfatter Mikkel Frey Damgaard, der undervejs vil dele sine erfaringer med, hvordan naturen hjalp ham igennem en svær sorg.

Forskning og mange menneskers erfaringer viser, at ophold i naturen gavner både vores fysiske og psykiske helbred. Derfor er det netop naturen, der både udgør scenen og spiller hovedrollen til PsykInfo Region Sjællands kommende arrangement Naturen som hjælper.

På en 3 ½ timers gåtur vil naturguide og forfatter Mikkel Frey Damgaard tage deltagerne med gennem naturen ved Møns Klint. Undervejs fortæller han om, hvad i naturen, der var hjælpsomt for ham, da han havde det svært, og som måske kan være inspirerende for andre.Hele arrangementet foregår udendørs og kræver fornuftigt fodtøj samt påklædning efter vejret. Husk at medbringe vand og snacks/madpakke, der kan indtages undervejs.
Turen er ikke egnet for gangbesværede eller kørestolsbrugere – ruten går bl.a. op og ned af mange trapper ved klinten. Deltagerne mødes på P-pladsen ved Geocenter Møns Klint.

TILMELDING:
Det er gratis at deltage i gåturen, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig via PsykInfos hjemmeside:

https://psykiatrienregsj.dk/psykinfoarrangementer


TID OG STED:

Dato: Tirsdag den 6. juni 2023
Tid: Kl. 17.00-20.30
Mødested: P-pladsen ved Geocenter Møns Klint, Stengårdsvej 8, 4791 Borre

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

Region Sjælland: Økonomiaftale udvikler sundhedsvæsnet og sætter spot på ulighed1.6.2024 10:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Med aftalen om regionernes økonomi for 2025 gives et samlet løft på næsten 2 mia. kr. ekstra til driften samt 600 mio. kr. til allerede i år at tøjle stigende udgifter. Regionsrådsformand Heino Knudsen glæder sig over en god aftale med regeringen og er særligt tilfreds med, at det er lykkes at få en pulje på 100 mio. kr. med i aftalen til at bekæmpe ulighed i sundhed i Region Sjælland og Region Nordjylland.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye