Erhvervshus Midtjylland

Digitale tvillinger - udnyt potentialet! Det kan skabe både bedre bundlinje og nye forretningsmuligheder

Del
En digital tvilling? Ja, det lyder lidt teknisk – og det er det også – men der er hjælp og inspiration at hente, så virksomheder kan komme i gang med at afklare mulighederne.
Professor Peter Gorm Larsen. Foto: Ida Jensen, AU Foto.
Professor Peter Gorm Larsen. Foto: Ida Jensen, AU Foto.

Danmarks førende ekspert i digitale tvillinger professor Peter Gorm Larsen fra Aarhus Universitet deler, helt unikt, ud af sin store viden på området.

Det sker den 15. juni 2023, hvor TechCircle afholder et seminar om, hvorfor du som virksomhedsleder skal følge med i udviklingen om digitale tvillinger, hvorfor virksomheder skal se at komme igang med brugen af teknologien - og vigtigst af alt, hvad digitale tvillinger helt konkret kan gøre for virksomhedernes produkter og services - med fokus på vækst og bundlinje.

Seminaret giver på to timer et indblik i det grundlæggende i digital twin-teknologi, potentielle anvendelsesmuligheder, men også indsigt i de udfordringer, der er forbundet med digitale tvillinger.

”Mulighederne er virkelig mange, men vi oplever også, at mange virksomheder ikke har tilstrækkelig viden om mulighederne, arbejdet med digitale tvillinger kan give. Derfor er vi rigtig glade for muligheden for at give et praksisnært indblik i mulighederne, og de er virkelig mange – og målbare på bundlinjen” siger Professor Peter Gorm Larsen.

Læs nærmere på www.techcircle.dk hvor også tilmelding til seminaret kan ske.

Fakta

En digital tvilling defineres som en digital eller virtuel kopi af en fysisk ting, som findes i den virkelige verden.

Peter Gorm Larsen er professor på Aarhus Universitet og en af Danmarks førende forskere på området Digitale Tvillinger. Læs nærmere her.

TechCircle er Midtjyllands digitale innovationshub. Hub'en skal sætte skub i udvikling og implementering af konkurrencedygtige, grønne og innovative digitale løsninger til gavn for små og mellemstore virksomheder og borgere. TechCircle the European Digital Innovation Hub of Central Denmark er støttet af Digital Europe programmet under den Europæiske Union og af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Læs nærmere på www.techcircle.dk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Professor Peter Gorm Larsen. Foto: Ida Jensen, AU Foto.
Professor Peter Gorm Larsen. Foto: Ida Jensen, AU Foto.
Download

Information om Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N

http://www.erhvervshusmidtjylland.dk

Vi kan være din uvildige sparringspartner
Vores rolle er ikke at fortælle dig, hvad du skal gøre. Det kalder vi nemlig rådgivning. Men du kan bruge os som en uvildig sparringspartner, du kan vende dagligdagen og fremtiden med. Et udefra og ind syn er nemlig altid en god ide.

Vores konsulenter kender de udfordringer, du som virksomhedsejer og -leder står i. Og står til rådighed, når du skal træffe små og store beslutninger om din virksomhed, så du ikke står alene.

Du bestemmer selv hvor lidt eller meget tid, vi skal bruge sammen. Og i hvilken grad vi skal involvere os. Det er din business.

Vi er her bare for at hjælpe.

Ring på 70220076 eller book et møde med en konsulent her 

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum