Dagrofa ApS

Dagrofas produktserie, Grøn Balance, høster igen i år internationale priser

Del
Ved den verdensomspændende, anerkendte private label konkurrence ”Salute to Excellence” i Amsterdam, blev Dagrofa hyldet med hele to af de prestigefyldte priser: ”Bedste miljøvenlige vaskemiddel” og ”Bedste plantebaserede produkt”.

To af produkterne fra Dagrofas egen produktserie Grøn Balance er netop blevet kåret som nogle af verdens bedste i den internationale private label konkurrence Salute to Excellence, som årligt afholdes af Private Label Manufactures Association (PLMA).

Det er ikke første gang, at Dagrofa har vundet en af de prestigefyldte priser, f.eks. vandt fødevarekoncernen hele tre priser ved uddelingen i 2022.

I 2023 vandt Dagrofas Grøn Balance i kategorien ”Bedste miljøvenlige vaskemiddel” for deres Flydende Hvid Vask, hvilket de ligeledes gjorde i 2022, da deres Kulørte Vask løb med sejren. Derudover hev de sejren hjem i kategorien ”Bedste plantebaserede produkt” for deres Økologiske Havredrik.

Hos Dagrofa bliver der konstant arbejdet med optimering af private labels, hvad angår både design, kvalitet og miljøaftryk, og det har givet pote igen i år, fortæller en glad kategoridirektør:

”Vi er utroligt stolte af de to priser, som Grøn Balance har modtaget ved prisuddelingen. Det er et klart tegn på, at vores øgede fokus på Grøn Balance, som en del af vores strategi #FremgangSammen, fortsat bærer frugt. Det er en bekræftelse på, at vores CSR-strategi med fokus på økologi, miljø og sundhed har sat os på rette spor. Vi har altid haft gode varer i vores eget sortiment, men vi har løftet dem endnu højere op i både indhold og design, og det har givet fantastiske resultater,” fortæller Michael Christensen, kategoridirektør i Dagrofa.

Dommerne vurderede mere end 500 produkter i 90 kategorier ud fra flere parametre, herunder produktkoncept og fremtoning, emballage, repræsentation og værdi for pengene. Et samlet dommerpanel var begejstret over begge vindende Dagrofa produkter, hvor nogle af kommentarerne lød på ’lækkert koncept’, ’innovativt’ og ”god smag”.

Dagrofa tilføjede tilbage i 2022 nye værdier for deres produktserie, Grøn Balance, som tæller blandt andet brug af endnu mere genanvendt emballage, vejledning til korrekt affaldssortering og generelt mindre brug af emballage. Alle Grøn Balance husholdnings- og plejeprodukter er desuden certificeret med Svanemærket og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Alle fødevarer under Grøn Balance er økologisk mærket.

Dagrofa har sat ambitiøse KPI’er for socialt ansvarlige produkter som en del af CSR-strategien for 2022-2024. Fødevarekoncernen skal blandt andet øge salget af økologiske og Svanemærkede produkter med 10 % årligt.

Fakta:
Det er en stor begivenhed, når Private Label Manufacturers Association afholder deres internationale awardshow Salute to Excellence, hvis formål er at hylde forhandlere og udviklere af innovative private label produkter af særlig høj kvalitet.

Vinderproduktet i kategorien ”Bedste miljøvenlige vaskemiddel” er Grøn Balance flydende hvid vask.

Vinderproduktet i kategorien ”Bedste plantebaserede produkt” er Grøn Balance økologiske havredrik.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Download
Download
Michael Christensen, kategoridirektør i Dagrofa.
Michael Christensen, kategoridirektør i Dagrofa.
Download

Information om Dagrofa ApS

Dagrofa ApS
Dagrofa ApS
Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted

Med over 500 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner. 

Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Dagrofa i offensiven: køber 7 butikker af REMA 100011.9.2023 06:05:00 CEST | Pressemeddelelse

Dagrofa tager et syvmileskridt med udvidelsen af deres butiksnet. Med tilføjelsen af syv nye butikker får Dagrofa i alt 529 butikker i Danmark. De nye butikker kommer via en indgået handel med REMA 1000, der har købt en række butikker af Aldi Danmark. Parterne ønsker ikke at oplyse den konkrete salgspris. Dagrofa har sammen med de selvstændige købmænd de senere år investeret mere end 1 milliard kroner i nye butikker samt inventar og moderniseringer af butikker.

Ny adm. direktør for Dagrofa Logistik iværksætter omstrukturering: ”Jeg vil styrke vores konkurrenceevne for fremtiden”30.8.2023 16:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Dan Kolding, der indtrådte som adm. direktør for Dagrofa Logistik ved årets start, lukker lageret i Herning og etablerer et effektivt logistiknetværk med to hovedterminaler i Danmark. Styrkelsen sker som del af Dagrofas #FremgangSammen vækststrategi for at øge Dagrofa Logistiks konkurrencekraft i et benhårdt marked. Omkring 100 medarbejdere står til at miste deres job når lageret lukker d. 1. marts 2024.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum