Autoparts24 ApS

Forsikringsselskab har stor vækst i klima-reparationer: 'Vi vil endnu højere op'

Del
Brugte reservedele er ikke kun en økonomisk gevinst, når bilen skal på værksted. Det giver samtidig en enorm CO2-besparelse i forhold til nye dele. Og derfor er det en klar målsætning at øge antallet af brugte dele, lyder det fra direktør i Aros Forsikring.
 Klima er for alvor kommet på dagsordenen herhjemme, hvor både virksomheder, private og institutioner søger efter måder, de kan minimere deres klimabelastning. 
 
Den samme indsats er også i gang i forsikringsbranchen, og her er et af de store fokusområder reparationer af biler, hvor der er store muligheder for at nedbringe klimaaftrykket. 
 
Det fortæller Morten Dissing, der er direktør i Aros Forsikring. 
 
- Vi arbejder målrettet med at reducere vores påvirkning af klimaet, og har vi et stort fokus på at reparere og genbruge, når vi får biler på værksted. På den måde reducerer vi vores CO2-udledning med op til 75 procent i forhold til nye dele, og derfor vil vi gerne endnu højere op på det område i fremtiden, siger han.
 
Det er dog ikke kun hos Aros Forsikring, hvor der er i dag er en øget interesse for genbrug ved bilreparationer. Det samme gør sig gældende hos både private og virksomheder, og det kan blandt andet mærkes hos Autoparts24, der er landets største udbyder af brugte reservedele. 
 
Her har det seneste år budt på rekorder i både salg og omsætning. 
 
- Biler er længe blevet set som en CO2-synder, men her er en konkret måde, hvor det både er muligt at spare penge og samtidig reducere klimabelastningen, og det tror jeg kun vil blive endnu mere udbredt i fremtiden i takt med, at flere bilejere bliver klar over mulighederne, siger Troels Meier, der er direktør i Autoparts24.

Kontakter

Billeder

Information om Autoparts24 ApS

Autoparts24 ApS
Autoparts24 ApS
Tomsgårdsvej 19
2400 København NV

Autoparts24 er dansk og en af Europas største onlinemarkedspladser for salg af brugte originale reservedele. Over 100 udvalgte autoophuggere over hele Europa sørger for, at vi altid har mere end fire millioner unikke reservedele på lager, der bliver leveret til private og professionelle på få dage. Til glæde for miljøet og økonomien.

Følg pressemeddelelser fra Autoparts24 ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Autoparts24 ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye