Guldborgsund Kommune

Biblioteket i Sakskøbing flytter om

Del
I maj og juni bliver der flyttet om på biblioteket i Sakskøbing.

I løbet af maj og juni vil du sikkert opleve, at det roder og larmer lidt, når du besøger biblioteket i Sakskøbing. Her er de nemlig i gang med at bygge et nyt lokale, hvor bibliotekets brugere kan mødes og være sammen. Sammen med sin læsekreds, sin studiegruppe, sammen om at se film, høre højtlæsning, opleve børneteater eller meget andet. Lokalet skal også fungere som et sted hvor brugerne kan trække sig tilbage for at læse dagens avis eller sætte sig med sine lektier.


Nye pladser til materialerne

I samme omgang har biblioteket valgt at give en stor del af deres materialer nye pladser med det formål at gøre dem endnu lettere at finde. Det betyder blandt andet at krimier, spændingsromaner og erindringsbøger rykker sammen med resten af skønlitteraturen og al faglitteratur samles i den gamle læsesal. I det nye lokale, bagerst i voksenbiblioteket, samles aviser, lokallitteratur, tidsskrifter, musik og tegneserier.


Brug biblioteket som du plejer

Under omflytningen kan du bruge biblioteket som du plejer, men du vil måske opleve lidt rod og larm i perioden.

Kontakter

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Kulturnatten byder på heldags-kunstfest i Vild Park27.9.2023 10:51:37 CEST | Pressemeddelelse

Den 29. september fra kl. 11 afrundes projektet Performing Landscapes Guldborgsund samt Guldborgsund Kommunes Artist in residence-program i Vild Park ved billedkunstnerne Søren Lose og Thomas Seest. Dagen vil byde på naturritualer, kædedans der forbinder det leve(n)de liv i parken, kunstneriske instruktioner til at opleve parken, støvdrager-performance, tekstoplæsning, fremstilling af bøger med frugtkassetræ og frugtjuice, ceremoniel plantning af et blommetræ, bålmad, kunstnersamtale, Vild Park perle-overdragelse samt meget mere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum