Billund Kommune

Billund Kommune henter ny chef for unge- og familieområdet i egne rækker

Del
I Billund Kommune, som er hjemsted for Børnenes Hovedstad, bliver der arbejdet målrettet med børne- og ungeområdet i forhold til forebyggelse, trivsel og livsduelighed. Derudover har kommunen også landets bedste ungeindsats, idet flere unge end forventeligt lykkes med at komme i uddannelse og beskæftigelse. Det er der nu en ny chef, der skal drive videre. Trine Bredal Rosenbæk er ny områdechef for Unge og Familie. Hun kommer fra en stilling som Leder af Ungeafdelingen.

Fra 1. juni 2023 sætter 43-årige Trine Bredal Rosenbæk sig for bordenden af et af kommunens centrale områder. Hun har siden 23. november 2022 være konstitueret i stillingen. Unge- og familieområdet dækker Familieafdelingen, Ungeafdelingen, Tandplejen, Familiehuset og en Unge- og Familiestab. I alt et område med over 100 medarbejdere.

”Trine har været en fremragende leder af Ungeafdelingen og har opnået en række imponerende resultater, herunder at flytte Ungeafdelingen til en position som Danmarks bedste. Hendes kompetencer og erfaring vil være en stor fordel for hele Unge- og Familieområdet, og jeg er sikker på, at hun vil føre området til et endnu bedre sted end den er i dag. Jeg er rigtig glad for, og stolt af at vi har kunne rekruttere så dygtige kompetencer inden for egne rækker,” siger Anders Lundsgaard, direktør for Børn, Unge og Arbejdsmarked.

Trine Bredal Rosenbæk skal i første omgang have fokus på at fortsætte med at skabe positive forandringer for kommunens børn, unge og deres forældre. Samtidig skal hun også i gang med at rekruttere en ny leder for Ungeafdelingen. Hun fortsætter med at varetage begge funktioner til en ny leder er på plads.

”Jeg ser frem til at understøtte den fortsatte positive udvikling af området. Vi står overfor store opgaver med implementeringen af en ny tandstruktur og ny lovgivning på socialområdet. Jeg glæder mig over, at den nye Barnets Lov har fokus på, at udsathed ikke skal gå i arv – og at vi får mulighed for at arbejde med tidligere hjælp til børn i mistrivsel. I Billund Kommune har vi stolte traditioner for at samarbejde på tværs af fagområder – dette arbejde glæder jeg mig til at få endnu mere indflydelse på,” siger Trine Bredal Rosenbæk.

Fakta om Børnenes Hovedstad:

Børnenes Hovedstad:

Billund Kommune er hjemsted for Børnenes Hovedstad. Det betyder, at vi vil være det bedste sted i verden for børn og familier med børn, og vi vil være et videncenter for børns leg og læring. Vi tror på, at børn er mindst lige så kompetente som voksne. Derfor former vi fremtiden sammen med dem, der skal leve i den.

Børne- og Familieudvalget har særlig fokus på de kommende år at videreudvikle de kommunale tilbud på højt niveau ved at have fokus på indsatser, der skaber bedre trivsel hos børn. Trivsel og læring for det enkelte barn hænger uløseligt sammen med det fællesskab af børn og voksne, der er i dagtilbuddet og skolen samt trygge og motiverende rammer for børnenes hverdag.

Legens betydning for barnets trivsel, læring og dannelse er helt centralt for os som Børnenes Hovedstad, derfor samarbejder vi med LEGO Fonden om Lifelong Learners initiativet, der understøtter en legende tilgang.

Kontakter

Billeder

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Hjemsted for Børnenes Hovedstad og en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

7.400 børn samles til Skole OL-finalen under FN’s internationale Dag for Leg11.6.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 11. juni er det for første gang nogensinde FN’s internationale Dag for Leg. En dag som globale organisationer – herunder LEGO Fonden - har opfordret medlemslandene til at støtte. Dagen markerer vigtigheden af leg og den verden af muligheder, som leg åbner for børn, og det er et budskab, som Billund Kommune bakker op om. Kommunen tror nemlig på legens betydning for menneskers udvikling, hvorfor der er indført en legende tilgang i kommunens dagtilbud, folkeskoler og for kommunens ansatte.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye