Power

Butik nr. 26: POWER rykker ind i Rødovre Centrum

Del

Elektronik- og hvidevarekæden POWER har netop indgået aftale med Rødovre Centrum og åbner derfor ekstraordinært en ny butik i centret inden udgangen af 2023. POWER-direktør kalder aftalen ”win-win på et højere plan”, imens både ejer og direktør i Rødovre Centrum forudser, at POWER-butikken vil løfte centrets i forvejen store tiltrækningskraft til nye højder.

Inden juleanden og den stegte julemedister næste gang kommer på bordet, har POWER åbnet en ny butik i Rødovre Centrum. Det er resultatet af en netop indgået aftale, som betyder, at der skal findes 50 lokale medarbejdere til butikken, som i alt kommer til at sprede sig over 1700 m2 fordelt på butik og lager.  

Hos elektronik- og hvidevarekæden POWER er glæden stor over udsigten til den nye butik, som ikke var en del af kædens oprindelige udvidelsesplaner.

- Vi er ekstremt glade og stolte – og ja, faktisk beærede – over, at vi nu har fået mulighed for at slå dørene op til en fantastisk butik i Rødovre Centrum. Centret er jo intet mindre end en institution i dansk handelsliv – og har været det i over 50 år, siger Jesper Boysen, der er administrerende direktør i POWER. Han fortsætter:

- Jeg ser det som et match made in heaven. Rødovre Centrum udgør jo selve bymidten i Rødovre Kommune og har helt enormt godt fat i de handlende, som strømmer til fra langt ud over kommunegrænsen. Samtidig ved vi fra vores butik i Rosengårdscentret i Odense, at når POWER går ind i et center, så løftes omsætningen med 10-12 % som helhed. Så det er win-win på et højere plan, forklarer Jesper Boysen.

Rødovre Centrum er blevet kåret til Danmarks bedste shoppingcenter hele fire gange – senest i 2022 – og alle andre år har centret mindst ligget i top-tre. Ejer Jesper Andreasen ser den nye POWER-butik som en naturlig forlængelse af centrets hidtidige succeser.

- Vi er virkelig godt tilfredse med, at POWER nu bliver en del af vores shoppingcenter. Der er et støt stigende fokus på forbrugerelektronik, og vi har jo set, hvordan POWER blandt andet med deres liveshopping og via sociale medier har virkelig godt fat i den kommende generation af forbrugere - forbrugere, som nu får en fysisk go-to-butik her hos os. Det er et perfekt match for begge parter, siger ejer Jesper Andreasen.

Den holdning deles til fulde af direktøren for Rødovre Centrum, Jacob Martens Birkbøll.

- Jeg ser POWERs indtog i Rødovre Centrum som en stor gevinst for begge parter og særligt også for vores kunder, som mangler et bredt udvalg indenfor elektronik. POWER har en fantastisk tilgang til salg og marketing herunder på de sociale medier, og der er flere lighedstegn med vores egen marketingafdeling, der ofte tager modige beslutninger og prøver nye grænser af. Samarbejdet med POWER kan ikke undgå at styrke vores tiltrækningskraft hos kunderne, og det ser jeg meget frem til, siger Jacob Martens Birkbøll.

Den endelige dato for åbningen af den nye POWER-butik i Rødovre Centrum er endnu ikke fastlagt.

Kontakter

PressekontaktPresseansvarligPower Danmark

Journalister, redaktører, bloggere og andet godtfolk vil vi naturligvis rigtig gerne tale med. Ring til vores presseansvarlige, på tlf. 2133 8088 eller send os en mail på presse@power.dk.

Tlf:+45 2133 8088presse@power.dk

Om POWER

POWER-eventyret startede i Danmark i 2015. Senere åbnede vi butikker i Finland, e-handel i Sverige, og i 2017 kom POWER til Norge. I dag er POWER Nordens nye elektronikgigant og nærmer sig 200 butikker, fordel på 4 lande og 4400 medarbejdere – og vi vokser stadig. Hos POWER ønsker vi altid at være et skridt foran, fordi vi ved, at velovervejede, effektive løsninger holder priserne lave, samtidig med at det giver den bedste handelsoplevelse for kunderne.

POWER er et selskab, som ejes af POWER International. POWER International ejes af AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Den norske koncern driver også POWER i Norge, Finland og Sverige. 

Vores mål er at skabe en sund og rentabel virksomhed, som sikrer trygge arbejdspladser for nuværende og kommende medarbejdere. Dette skal vi gøre gennem effektive løsninger, som kommer vores kunder til gode – og med mindst mulig negativ effekt på samfund og miljø.

Følg pressemeddelelser fra Power

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Power

POWER ansætter medieprofil fra Viaplay og TV223.4.2024 08:50:00 CEST | Pressemeddelelse

Elektronik- og hvidevarekæden POWER ansætter pr. 1. maj Søren Kaule som Omnichannel Media Manager. Søren Kaule kommer med mere end 20 års erfaring fra TV2 og Viaplay, og med hans ansættelse ændrer POWER strategi og trækker blandt andet alle omnichannel-medieindkøb in-house. POWER-direktør Jesper Boysen kalder ansættelsen ”et naturligt gearskifte, som kommer til at få enorm betydning for POWERs udvikling”.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye