Energistyrelsen

Iben Møller Søndergård bliver ny vicedirektør i Energistyrelsen med særligt fokus på tilskudsadministration og digitalisering

Del
Energistyrelsen udvider sin direktion fra fem til seks medlemmer og tilføjer Iben Møller Søndergård til direktionen pr. 7. august. Iben kommer fra en stilling som Senior Manager i konsulenthuset Deloitte.
Foto: Privat
Foto: Privat

Da Energistyrelsen i marts måned annoncerede en ny organisering, blev det samtidig meldt ud, at direktionen fremover skulle bestå af seks personer i forhold til de nuværende fem.

Energistyrelsen har nu ansat Iben Møller Søndergård som det sjette medlem af direktionen. Iben starter i stillingen 7. august, hvor hun kommer til at få ansvar for Center for Energiadministration og Center for Ressourcer & jura. De to centre har særligt fokus på tilskudsadministration, digitalisering, økonomi og jura. Iben Møller Søndergård er uddannet kandidat i offentlig forvaltning fra Aalborg Universitet.      

”Vi er meget glade for, at vi nu får Iben med på direktionsholdet i Energistyrelsen. Iben er en dygtig og engageret leder, der har stor erfaring med digitalisering og tilskudsadministration. Iben kender allerede huset godt, da hun flere gange har været tilknyttet os som konsulent. Vi glæder os til at tage imod Iben til august,” udtaler Energistyrelsens direktør Kristoffer Böttzauw.    

”Energistyrelsen er vokset enormt i antallet af medarbejdere og opgaver de seneste år. Derfor er jeg særligt optaget af, at vi som styrelse bliver bundet bedst muligt sammen - både på tværs af landet og på tværs af organisationen. En af mine mærkesag bliver at prioritere. Vi skal se på, hvad vi ikke skal lave og ikke kun forholde os til, hvad der er vigtigst at lave. For der er så mange vigtige dagsordener i Energistyrelsen, at vi er nødt til at lave den prioritering for at komme i mål med mest muligt. Jeg kan næsten ikke vente med at gå i gang til efter sommerferien,” udtaler kommende vicedirektør i Energistyrelsen Iben Møller Søndergård.   

Iben Møller Søndergårds erhvervskarriere

2021-2023 Manager og Senior Manager i Deloitte

2020-2020 Leder i Data og Digitalisering hos Arbejdstilsynet

2016-2019 Digitaliseringschef i Landbrugsstyrelsen

2014-2016 Budget- og regnskabschef i Landbrugsstyrelsen

2012-2014 Special- og chefkonsulent i Økonomi i Landbrugsstyrelsen

2010-2012 Specialkonsulent i Økonomi og Planlægning på Hvidovre Hospital

2006-2010 Fuldmægtig i Rigsrevisionen

2005-2006 Projektleder i Vestsjællands Amt 

Kontakter

Billeder

Foto: Privat
Foto: Privat
Download

Information om Energistyrelsen

Energistyrelsen
Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

33 92 67 00https://ens.dk/

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vores vision om at opnå et klimaneutralt samfund i vækst og balance er den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor grønne løsninger, sikker og effektiv forsyning og økonomi tænkes sammen.

Følg pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energistyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye