Djøf

23-årig fynbo i spidsen for 24.000 studerende i Djøf

Del
Anders Vile Michaelsen er valgt som ny forperson for de 24.000 medlemmer af Djøf Studerende.
Anders Vile Michaelsen, forperson Djøf Studerende
Anders Vile Michaelsen, forperson Djøf Studerende

Anders Vile Michaelsen fra Syddansk Universitet i Odense er blevet valgt som ny forperson for de 24.000 medlemmer af Djøf Studerende, der samler studerende på de videregående uddannelser inden for samfundsvidenskab og erhvervsøkonomi.

Han læser statskundskab og er i gang med den 2-årige kandidatuddannelse.

Anders Vile Michaelsen er stærkt optaget af at kæmpe imod de forringelser af de videregående uddannelser, regeringen har foreslået.

- Regeringen gambler med uddannelserne og Danmark som videnssamfund, når de foreslår at halvere op imod halvdelen af kandidatuddannelserne. Tværtimod er der brug for at styrke fagligheden og trivslen på uddannelserne. Det gør man ikke ved at skabe usikkerhed om de helt basale rammer for uddannelserne, siger Anders Vile Michaelsen.

De studerendes trivsel står højt på dagsordenen for Djøf Studerende.

- Mange studerende er udfordret af stress og ensomhed, og derfor er det afgørende, at man arbejder målrettet på at styrke trivslen. Jeg er glad for, at Djøfs Trivselsalliance netop har udgivet et katalog med inspiration til, hvordan man kan styrke de studerendes trivsel på de enkelte uddannelser. Det viser værdien af, at universiteterne, Studenterrådgivningen og de studerendes organisationer arbejder sammen om at løse et alvorligt problem, siger Anders Vile Michaelsen.

Han vil også gerne slå et slag for, at de studerende bliver mere bevidste om deres løn- og ansættelsesvilkår, når de får et studiejob.

- Mange studerende kender ikke deres rettigheder. Derfor har de brug for en stærk faglig organisation, der kan hjælpe dem og oplyse om, hvad de har krav på og hvilke muligheder de har, slutter Anders Vile Michaelsen.

Anders Vile Michaelsen træffes for yderligere oplysninger på tlf. 53 35 74 31.

Billeder

Anders Vile Michaelsen, forperson Djøf Studerende
Anders Vile Michaelsen, forperson Djøf Studerende
Download

Information om Djøf

Djøf
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K

33 95 97 00https://www.djoef.dk/

Djøf er faglig organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Vi repræsenterer 107.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet. Mange arbejder med analyse, strategi, økonomi, jura, udvikling og kommunikation. En stor del er ledere, og endnu flere ønsker at blive det.

Som fagforening arbejder vi for at optimere medlemmernes arbejdsliv ved at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår og give inspiration til karrierevalg, faglig udvikling, netværk og nye muligheder. Som medlemmer bruger vi hinanden til at blive bedre og skaber et solidt grundlag for at træffe vigtige beslutninger i vores arbejdsliv og studieliv. Sammen arbejder vi for at udvikle samfundet til gavn for alles bedste.

Følg pressemeddelelser fra Djøf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Djøf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye