Fredensborg Kommune

Dalia Ghadban fra Ungfredensborg vinder pris som årets ildsjæl

Del
Ungfredensborg svømmer i ildsjæle og engagerede medarbejdere, og nu får én af dem også papir på det
Dalia med den flotte pris
Dalia med den flotte pris

Ungdomsskoleforeningen - som er en landsdækkende medlemsorganisation for ungdomsskolerne i Danmark - kårer hvert år Årets Ildsjæl. Prisen gives til en person eller en gruppe af ungdomsskolefolk, der har udført en særlig indsats for enten egen ungdomsskole eller skoleformen i almindelighed. Der lægges vægt på, at initiativet er innovativt, anderledes og gerne en del af et svar på tidens samfundsmæssige udfordringer. På den baggrund indstillede ledelsen af Ungfredensborg Dalia Ghadban til prisen for hendes ekstraordinære indsats i arbejdet med fritidsjobindsats. Dalia fik overrakt anerkendelsen i Odense den 9. maj, under overværelse af kolleger fra hele landet.  

Formand for Børne- og Skoleudvalget, Per Frost Henriksen, ønsker Dalia og Ungfredensborg tillykke med prisen:

"Der skal lyde et stort tillykke herfra. Det er en flot anerkendelse at blive Årets Ildsjæl. Det er godt, vi har dygtige medarbejdere som Dalia, der tager et ansvar, der rækker ud i fremtiden og giver noget til de unge".

Indstillingen af Dalia til prisen har rod i hendes store arbejde og resultater på flere fronter:

Formålet med Ungfritidsjob er via en praksisnær tilgang, workshops og diplomgivende forløb, at klæde de unge på til at varetage et ordinært fritidsjob i lokalområdet samt at fastholde de unge i jobbet. Dalia har nytænkt fritidsjobsindsatsen for kommunens unge borgere.

Dalias kendskab til lokalområdet og de unge samt hendes sympati for unge der har brug for en ekstra hånd og hendes progressive tilgang til opgaven, har resulteret i, at Dalia på to år har haft 51 unge igennem Ungfritidsjob, hvoraf 42 unge er kommet videre i et ordinært fritidsjob.

Ungfritidsjob er en håndholdt indsats, som stiller store krav til Dalias evner og arbejdsindsats. Det er en udfordring at arbejde med vores unge mennesker, de zapper meget rundt, men trods dette har Dalia succes med at fastholde de unge.

Dalia har samtidigt i de sidste to år, haft fokus på samfundsmæssige udfordringer og har derfor etableret fritidsjob i velfærdsområder, som plejecentre og i børnehaver. Dalia er også i gang med at afslutte Ungfritidsjobs første bæredygtighedsprojekt. Her er der produceret plantekasser af genbrugsmaterialer til gavn for mange andre institutioner i Fredensborg Kommune. Genbrugstræet kom fra nedrivningen af Nivå Skole Syd.

Dalias evne til at se det gode i alle unge, gør hende helt speciel til netop denne indsats. Vi har mange unge med, som til tider kræver at de møder en voksen med en særlig tålmodighed og rummelighed. Disse evner besidder Dalia til fulde.

Kontakter

Udvalgsformand Per Frost Henriksen (A) tlf. 25 13 62 99

Billeder

Dalia med den flotte pris
Dalia med den flotte pris
Download

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye