ISS opnår førsteplads for indsats med klimavenlige fødevarer i USA

Del
Den amerikanske nonprofit organisation Humane Society of the United States udgav for nylig sin årlige rangliste, der vurderer 39 af de største kantine- og madleverandørers arbejde med klimavenlige fødevarer i USA. Her opnår ISS en førsteplads for sit arbejde med bæredygtighed i madudbuddet for andet år i træk

ISS, en af verdens førende servicevirksomheder, har for nylig endnu engang opnået en stor, grøn milepæl på det amerikanske marked, der udgør 10 procent af ISS’ samlede omsætning.

Nonprofitorganisationen Humane Society of the United States, der beskæftiger sig med dyrevelfærd, har for andet år i træk tildelt en førsteplads til ISS’ amerikanske food-forretning ISS Guckenheimer for sin indsats med at tilbyde klimavenlige, plantebaserede fødevarer i madudbuddet, som bliver serveret i næsten 300 kantiner og cafeér i mere end 25 stater i USA.

Topplaceringen er opnået i konkurrence med 38 af de største mad- og kantineleverandører på det amerikanske marked, og undersøgelsen har evalueret på tre faktorer relateret til bæredygtighed: Gennemsigtighed, mål og en handlingsplan.

"Vi er meget glade for at have opnået denne topplacering for andet år i træk med dette vigtige benchmark i branchen. Det er en blåstempling af det arbejde og den strategiske retning, som vi har arbejdet med det seneste år, og ikke mindst en enestående indsats fra vores køkkenteams om at levere inspirerende madoplevelser med fokus på smag og høj kvalitet,” siger Paul Fairhead, administrerende direktør for ISS Guckenheimer.

Derudover har ISS Guckenheimer i samarbejde med Humane Society of the United States også indgået aftale om, at mindst 55 pct. af alle måltider, der serveres i de knap 300 kantiner og cafeer, der drives af ISS, skal bestå af plantebaserede fødevarer som eksempelvis grøntsager og bælgfrugter.

Hver dag serverer ISS en million måltider for mere end 40.000 kunder i hele verden. I Danmark er det ca. 40.000 måltider, der dagligt bliver serveret ude i nogle af landets største virksomheder.

ISS lancerede sidste år en ambitiøs plan om at være Co2-neutrale i alle dele af forretningen inden 2040. Det sker bl.a. gennem elektrificering af ISS’ bilpark, der i dag består af mere end 20.000 benzin- og dieseldrevne biler og et ambitiøst mål om at reducere madspild med 50 pct. inden udgangen af 2027, blandt andet via et innovativt system, der kan reducere madspildet markant ude hos kunderne samt leverandørkæden.

Kontakter

Billeder

Information om ISS Danmark

 

Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye