Danske Spil A/S

Heldig sjællænder vinder 10 millioner kroner i Lotto

Del

Danskernes sidste Store Bededagsferie har budt på både sol og blæst, og for tre heldige Lotto-spillere var der endda mere end en forlænget weekend at fejre.

Lørdag aften var førstepræmiepuljen i Lotto nået op på 10 millioner kroner, men de fik ikke lov at blive stående. En heldig PLUS-abonnent fra Nordsjælland ramte nemlig plet på en af sine spillede rækker, som altså bestod af de syv magiske tal. Nu kan vinderen se frem til at få 10.000.0000 skattefrie kroner ind på kontoen.

Hos Danske Spil vækker den flotte præmie stor glæde.

”Det er altid dejligt at se så mange vindere af vores lotterier – også selvom vi er vant til det, da der hver evig eneste uge kommer flere, nye millionærer til”, siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Tre nye millionærer lørdag aften
Vanen tro var der også to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes lod om 2x1 million på alle spillede rækker. Aftenens to vindere af Millionærgarantien havde denne gang det til fælles, at de begge har købt en kupon hos en forhandler.

  • Den ene vinder har købt sin kupon hos Føtex i Aalborg Øst. 
  • Den anden vinder har købt sin kupon hos Effo-tankstationen i Argir på Færøerne. Der var en yderligere gevinst på 60 kroner på denne kupon, hvilket betyder den fulde gevinst lyder på 1.000.060 kroner.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal, uge 18:

10, 11, 13, 24, 28, 30, 35

Tillægstal, uge 18:

32

Om Lotto

  • Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.
  • Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.
  • Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Om Millionærgarantien

  • Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken.
  • Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye