HusCompagniet A/S

HusCompagniet oplever stigende aktivitet og opjusterer resultatet

Del
Der har i starten af 2023 været en stigende aktivitet på det danske boligmarked. Det oplever man også hos Nordens største husbygger, der i dag offentliggør deres resultat for første kvartal 2023. HusCompagniet opjusterer resultatet på EBITDA før særlige poster til 100 -130 millioner DKK på grund af reduceret markedsusikkerhed.

Med en omsætning på 656 millioner DKK og EBITDA før særlige poster på 42 millioner DKK leverer HusCompagniet et regnskab for første kvartal helt i tråd med virksomhedens forventningerne til året.

“Vores resultat for første kvartal afspejler den markante nedgang i markedet, som vi oplevede i 2022 som en reaktion på en ekstraordinær og uforudsigelig tid med lav forbrugertillid, højere renter og høj inflation. Jeg er derfor tilfreds med det finansielle resultat for Q1 med end EBITDA før særlige poster på 42 millioner DKK. Det er derudover lykkes os at fastholde vores marginer på et tilfredsstillende niveau, hvilket er et fokusområde i vores organisation,” siger Group CEO Martin Ravn-Nielsen.

HusCompagniet har i årets første tre måneder solgt 226 huse over hele landet.

"I årets første tre måneder er aktiviteten på boligmarked forbedret, hvilket har en positiv effekt på vores forretning. Derfor er jeg meget glad for, at vi i starten af 2023 igen oplever en stigning i efterspørgslen efter nybyggeri og salg efter nogle hårde kvartaler med hidtil uset lav markedsaktivitet. Aktiviteten ligger dog stadig under et historisk gennemsnit, og det forventer vi vil være tilfældet året ud som minimum,” afslutter Martin Ravn-Nielsen.

Nøgleord

Billeder

Links

Information om HusCompagniet A/S

HusCompagniet A/S
HusCompagniet A/S
Agerøvej 31A
8381 Tilst

86 10 01 99https://www.huscompagniet.dk/

HusCompagniet er Nordens største husbygger. Vi bygger vores kunders drømmehuse, og vi er med hele vejen - fra rådgivning om arkitektur, materialer og energivenlige løsninger til projektering og byggeri.

Følg pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

HusCompagniet oplever stigende efterspørgsel og leverer et tilfredsstillende resultat for første halvår af 202317.8.2023 08:19:53 CEST | Pressemeddelelse

For Nordens største husbygger var første halvdel af 2023 karakteriseret ved stigende efterspørgsel sammenlignet med anden halvdel af 2022. Halvårsresultatet med 445 solgte huse og en omsætning på 1,28 mia kr. lever op til de opjusterede forventninger til 2023. Samtidig har HusCompagniet fortsat stærke marginer og fastholder et solidt finansielt fundament.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum